Kadından Sürücü Olmaz
-
Her zaman dediğim gibi bu kadın milleti araba kullanmayı beceremiyor, ne bileyim arkadan ambulans geliyor bunlar ya arabayı stop ettirirler ya da yol vermezler, aha bi örneği kız çıkmış mantarın üstüne :-) güzelim arabayı ne yapmış ;)

-
öyle demeyin buda bi marifet tebrik etmek lazım...
-
eğer birisi koltuğu öküz gibi direksiyona yapıştırıyorsa, direksiyonu sımsıkı tutuyorsa fırlayın arabadan binmeyin bile.Kadınların %90 ı böyledir.Acemilerin yapacağı iştir bu ikisi.İkiside olması lazım boy meselesinden koltuk öne çekilirse serbestse otur.
Çevremdeki bayanlardan bir tanesi düzgün kullanamaz mı be kardeşim yengem 2006 model arabanın 3. ayında sol tarafı komple sürttürmüş.Neymiş park etmiş sonra tam çıkmış (ters tarafa park etmiş normalde sğaa parkedilir sol tarafta kalmış kaldırım) sonra kamyon geliyormuş birde bisikletliler geliyormuş çarpmayayım diye kırmış sonra galzayınca arabanın so tarafı cırt....
Babamın eşi (üven annem oluyo aq annem değil) minibus var onun sol tarafını ufak dirkeler oluyor yerde ona çarpmış.Öküz gibi kmullanıyorlar bırak ya bayanlara ehliyet verilmez.
Hea göbeğ açık fıstık gibi bibayan süper araba kullandımı dayanamıyorum o an nakavt o ayrı konu.Şuda var bir kere bayanın biri geri gitti el frenini çekeren döndü dedim vay bea herife bak neler yaptı yanımıza bir geldi bayan o zaman nolduğunu şaşırdım mq.
-
aq herseyi bırakın one tatlı bi kadın yaw öyle...
-
ajan bende onu dicektim şu telefonla konuşan demi lokum gibi hatun wallah :P
-
Olsun, onlarda insan ve herkesin eşit olduğu bi yerde hertürlü kadından sürücü olur :)