Kadından Sürücü Olmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Her zaman dediğim gibi bu kadın milleti araba kullanmayı beceremiyor, ne bileyim arkadan ambulans geliyor bunlar ya arabayı stop ettirirler ya da yol vermezler, aha bi örneği kız çıkmış mantarın üstüne :-) güzelim arabayı ne yapmış ;)

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    öyle demeyin buda bi marifet tebrik etmek lazım...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

eğer birisi koltuğu öküz gibi direksiyona yapıştırıyorsa, direksiyonu sımsıkı tutuyorsa fırlayın arabadan binmeyin bile.Kadınların %90 ı böyledir.Acemilerin yapacağı iştir bu ikisi.İkiside olması lazım boy meselesinden koltuk öne çekilirse serbestse otur.

Çevremdeki bayanlardan bir tanesi düzgün kullanamaz mı be kardeşim yengem 2006 model arabanın 3. ayında sol tarafı komple sürttürmüş.Neymiş park etmiş sonra tam çıkmış (ters tarafa park etmiş normalde sğaa parkedilir sol tarafta kalmış kaldırım) sonra kamyon geliyormuş birde bisikletliler geliyormuş çarpmayayım diye kırmış sonra galzayınca arabanın so tarafı cırt....

Babamın eşi (üven annem oluyo aq annem değil) minibus var onun sol tarafını ufak dirkeler oluyor yerde ona çarpmış.Öküz gibi kmullanıyorlar bırak ya bayanlara ehliyet verilmez.

Hea göbeğ açık fıstık gibi bibayan süper araba kullandımı dayanamıyorum o an nakavt o ayrı konu.Şuda var bir kere bayanın biri geri gitti el frenini çekeren döndü dedim vay bea herife bak neler yaptı yanımıza bir geldi bayan o zaman nolduğunu şaşırdım mq.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    aq herseyi bırakın one tatlı bi kadın yaw öyle...

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    ajan bende onu dicektim şu telefonla konuşan demi lokum gibi hatun wallah :P

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek

Olsun, onlarda insan ve herkesin eşit olduğu bi yerde hertürlü kadından sürücü olur :)

Toplam Hit: 823 Toplam Mesaj: 6