Kadınları Memnun Etmek
-
Kadınların gidip kendilerine erkek (koca) secebilecekleri bir erkek mağazası acılmıstır. Mağaza 5 katlıdır ve her kat
cıkıldıkca, erkeklerin nitelikleri de yukselmektedir.
Magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir katın
kapısından iceri giren kadın, o kattan alıs-veris etmek zorundadır ve eger bir
ust kata cıkmak isterse, tekrar asagı katlara inemez.
Bir gun bir grup kız arkadas, kendilerine erkek secmek icin
magazaya gider.
Ve....
1.KAT'ın kapısında sunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin
calısacak >bir isleri var ve cocukları da severler".
Kızlar yazılanları okur ve soyle derler: "Eh, hic yoktan iyidir ama
bir
de ust kata bakalım".
2. KAT'ın kapısında yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri
var,
cocukları severler ve son derece yakısıklıdırlar.
Kızlar: "Hmmm, hic fena degil ama acaba bir ust katta ne var ?"
3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var,
cocukları >severler, son derece yakısıklıdırlar ve ev islerine de
yardım
ederler". Kızlar: "Aman Tanrım, cok etkileyici ama yukarıda baska katlar
da var."
4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri cok iyi, cocukları cok
severler, >gayet yakısıklı olup, ev islerine yardım ederler ve ayrıca
son derece romantiktirler".
>Kızlar cıglık atmaya baslarlar: "Inanılmaz, bir ust katta bizi neyin
bekledigini bir dusunun!"
Ve bir kat daha cıkarlar...
5. KAT'ın kapısında sunlar yazmaktadır: "Bu kat bostur ve sadece,
kadınları memnun etmenin mumkun olmadıgını kanıtlamak icin konmustur.
Cıkıs soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız.
-
kadınlar hep bole memnun etmenın yolu hep daha fazlasını vermek ya ılk basta set koyacn yada durması ımkansız
-
kadınlar böle yaratıklar :)
-
kadinlar memnun olur ama bunu mumkun kilmayan erkeklerdir.
zamaninda kadini oyle bir havaya sokarlar ki, en cirkini bile kendini cladia shiffer sanir. bir cirkinin kullerinden bir kor alev cikartir sonra eline alamaz.
hergun x saatte eve gelirsin bir gun y saatte eve geldiginde ihmal etmekle suclanirsin demekki her gun x saatte eve gitmemek gerek,
her gun cicek alirsin bir gun paran olmaz cicekci kapalidir bu sefer sevmedigini ihmal ettigini soyler, demekki hergun cicek almamak gerek,
kirilmasin diye herseyi yaparsin istemeden farkinda olmadan birsey yaparsin kiyamet kopar,
asagi tukuremezsin sakal yukari tukuremezsin biyik
aramazsin niye aramiyorsun sormuyorsun der, ararsin beni kontrol mu ediyorsun ozgurlugumu kisitliyorsun der
der de der
daha neler neler der
kadinlari anlama memnun etme diye birsey yoktur, isterlerki erkek her istedigimi yapsin ve bana karismasin :)
-
memnun etmeye çalışmayıp beni memnun etmeye çalışmalarını umuyorum :D (ummakla kalsam da böylesi daha iyi)
-
non güzel yazı
-
Herhangi bir kavramin siniri yoktur.bu durumda oyle ama bu daha cok ozveri isteyen kucuk itinalar durumudur.verilen ornek kadinlarin ortak ruh hallerine guzel bir ornek.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------kadinlar memnun olur ama bunu mumkun kilmayan erkeklerdir.
zamaninda kadini oyle bir havaya sokarlar ki, en cirkini bile kendini cladia shiffer sanir. bir cirkinin kullerinden bir kor alev cikartir sonra eline alamaz.
hergun x saatte eve gelirsin bir gun y saatte eve geldiginde ihmal etmekle suclanirsin demekki her gun x saatte eve gitmemek gerek,
her gun cicek alirsin bir gun paran olmaz cicekci kapalidir bu sefer sevmedigini ihmal ettigini soyler, demekki hergun cicek almamak gerek,
kirilmasin diye herseyi yaparsin istemeden farkinda olmadan birsey yaparsin kiyamet kopar,
asagi tukuremezsin sakal yukari tukuremezsin biyik
aramazsin niye aramiyorsun sormuyorsun der, ararsin beni kontrol mu ediyorsun ozgurlugumu kisitliyorsun der
der de der
daha neler neler der
kadinlari anlama memnun etme diye birsey yoktur, isterlerki erkek her istedigimi yapsin ve bana karismasin :)
-----------------------------Dediklerine sonuna kadar katılıyorum hocam :) Babamın dediği de her zmn doğru gelmiştir.
"Oğlum kadın buzdolabı değildir, çamaşır makinesi değildir, pencere değildir. Bir açtım mı, bi daha kapayamazsın" :D
-
kadınlar mutlu olmaz mutlu olmuş rolü yapar
-
güzel yazmışlar :D moral de bozuk bi doğum günümü kutlayanım yok lan :D