Kadir İnanır Filmleri (Alınık)
-
Sevgili mürid/mürideler Bir arkadaşım doğum günü hediyesi olarak Kadir İnanır Filmlerini aramakta,elinde 25 filmlik bir liste mevcut, bu listedeki filmlerin orjinal dvd/vcd lerini almak istiyor.
Nette biraz baktım ama istediğimiz filmleri toplu halde orj. cd lerini alacağım bi yer bulamadım bende size sormak istedim
filmlerin listesi aşağıda, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını rica ediyorum
dönüşal yazmalımdevlerin askıkara gozlumtatar ramazandıla hanımdervısezo gelındelı kadırcevrıyemmed cezırson cellatkanlı paradeprembıtırımler sosyetedeutancfırtınasılah arkadaslarıcezauyanık kardeslerkomser sekspırvahşıkamburuc arkadasyılanların ocufırat -
yılanların öcünde kadir inanır oynuyomuydu ya
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------yılanların öcünde kadir inanır oynuyomuydu ya
-----------------------------Kadir İnanır Doğum 15 Nisan 1948
Fatsa, Ordu, TürkiyeUyruk
TürkiyeMeslek(ler) Sinema ve dizi film oyuncusu Etkin yıllar 1968-günümüz Resmî sitesi www.kadirinanir.com Altın Portakal Ödülleri Yaşam Boyu Onur Ödülü
2000
En İyi Erkek Oyuncu
1986 Yılanların Öcü
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 23:11'da tahta tarafından düzenlendi. -
hocam illaki gözealmışsındır ama bukadar film orjinali biraz tuzlu olur. eğer istersen 79 filmlik boxsetinin linklerni çevirip yollayayım. 35 gb toplam
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------hocam illaki gözealmışsındır ama bukadar film orjinali biraz tuzlu olur. eğer istersen 79 filmlik boxsetinin linklerni çevirip yollayayım. 35 gb toplam
-----------------------------Hocam göze almış durumdayız tabi ama belli bi bütçesi olduğuna eminim o bütçeyi aşarsa bi kısmını orjinal alıp kalanını indirecektir ama ilk hedefi bütçesini aşmadan hepsini orj. almak fakat ne kadarlık bir bütçesi var bilmiyorum,şuan online olmadığından soramıyorum
ama yinede aklımda olsun sizden ilerleyen zamanlarda linkleri rica edebilirim
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------alli bunu yazdı:
-----------------------------hocam illaki gözealmışsındır ama bukadar film orjinali biraz tuzlu olur. eğer istersen 79 filmlik boxsetinin linklerni çevirip yollayayım. 35 gb toplam
-----------------------------Hocam göze almış durumdayız tabi ama belli bi bütçesi olduğuna eminim o bütçeyi aşarsa bi kısmını orjinal alıp kalanını indirecektir ama ilk hedefi bütçesini aşmadan hepsini orj. almak fakat ne kadarlık bir bütçesi var bilmiyorum,şuan online olmadığından soramıyorum
ama yinede aklımda olsun sizden ilerleyen zamanlarda linkleri rica edebilirim
-----------------------------
Bence Şimdiden İndirmeye başlayın Hocam. Divx şeklinde Dvdlere atarsınız, fazla yerde kaplamaz. -
hepsiburada.com'da 19 tane dvd ve vcd olarak karışık var. dr.com'da ise 8 tane var bazıları diğer siteden farklı.
-
up up