folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kafa Derilerini Kesen Şii Lerin Kel Kalmaması ??

Kafa Derilerini Kesen Şii Lerin Kel Kalmaması ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_cihan
    ibrahim_cihan's avatar
    Erkek
     Kafa derilerini yuzuyorlar ee sonra yeniden sac cıkıyor nasıl oluyor kelse ve keserse cıkarmı sarımsaklı zeytıyagı surersek bi nevi yanma etkisi verdigi için sac cıkarmı bide hadis var coreotu olumden baska herseye deva acama kelligedemi deva ??

Bakın Gothe ne demis Gothe giren semsie acılmaz. Gothe bir alman filozof.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kafa derisi kesmek mi ?

jiletle kazitmaktan mi soz ediyorsun. jiletle kazitmak sacin gur cikmasina sebep olmakta. bunu hicbir cilt doktoru yok oyle birsey desede kesinlikle dogrudur.

coreotunu duymadim ama aminoksil kullandim ben faydasini gordum 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım saç zaten deriden çıkıyor yüzersen nerden çıkacak? dötteki kılları uzatıp saçta yapılmaz ki hani :| sana bir karışım önereyim hemen bnu yap saç gürleşmesi çoğalması için

malzemeler;

badem yağı bir şişe

2-3 diş sarımsak ezilecek püre yapılacak

bıldırcın yumurtası 2-3 tane

bunları bir kapta çırpıp saç diplerine süreceksin dikkat et dipelere saça değil

daha sonra sıcak ne nemli havluyu başına sarıp 1 saat kadar bekleyeceksin sonra yıkayacaksın çeşitli arallıklarla yapacaksın bunu o sana kalmış fakat her günde yapma tabi ay yada hafta gibi periodlar belirle saçlarını gürleşebilir

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _RaPsTaR_
    _RaPsTaR_'s avatar
    Erkek

:D:D

Abi adam diyorki ; Kafa derisini yüzen şii ler neden kel değiller. Siz adama saç çıkarma tekniği anlatıyosunuz :P

!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

ya o fotolar gerçek miydi.  milliyet.com da gördüm heralde boyadır dedim. oha amıq.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_cihan
    ibrahim_cihan's avatar
    Erkek
    bende milliyetten gorup sordum zaten adam kafasının derisini yuzuyor kan fıskırıyor ve bunu yapan adam muhtemelen ilk kez yapmamıstır ilk kez yapmadıysa daha onceden kafasını kesmistir ee ozaman bu yıl kestigi kafada nasıl oluyorda sac oluyor

Bakın Gothe ne demis Gothe giren semsie acılmaz. Gothe bir alman filozof.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    demekki fake

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 2429 Toplam Mesaj: 7