Kafa Derilerini Kesen Şii Lerin Kel Kalmaması ??
-
Kafa derilerini yuzuyorlar ee sonra yeniden sac cıkıyor nasıl oluyor kelse ve keserse cıkarmı sarımsaklı zeytıyagı surersek bi nevi yanma etkisi verdigi için sac cıkarmı bide hadis var coreotu olumden baska herseye deva acama kelligedemi deva ??
-
kafa derisi kesmek mi ?
jiletle kazitmaktan mi soz ediyorsun. jiletle kazitmak sacin gur cikmasina sebep olmakta. bunu hicbir cilt doktoru yok oyle birsey desede kesinlikle dogrudur.
coreotunu duymadim ama aminoksil kullandim ben faydasini gordum
-
hacım saç zaten deriden çıkıyor yüzersen nerden çıkacak? dötteki kılları uzatıp saçta yapılmaz ki hani :| sana bir karışım önereyim hemen bnu yap saç gürleşmesi çoğalması için
malzemeler;
badem yağı bir şişe
2-3 diş sarımsak ezilecek püre yapılacak
bıldırcın yumurtası 2-3 tane
bunları bir kapta çırpıp saç diplerine süreceksin dikkat et dipelere saça değil
daha sonra sıcak ne nemli havluyu başına sarıp 1 saat kadar bekleyeceksin sonra yıkayacaksın çeşitli arallıklarla yapacaksın bunu o sana kalmış fakat her günde yapma tabi ay yada hafta gibi periodlar belirle saçlarını gürleşebilir
-
:D:D
Abi adam diyorki ; Kafa derisini yüzen şii ler neden kel değiller. Siz adama saç çıkarma tekniği anlatıyosunuz :P
-
ya o fotolar gerçek miydi. milliyet.com da gördüm heralde boyadır dedim. oha amıq.
-
bende milliyetten gorup sordum zaten adam kafasının derisini yuzuyor kan fıskırıyor ve bunu yapan adam muhtemelen ilk kez yapmamıstır ilk kez yapmadıysa daha onceden kafasını kesmistir ee ozaman bu yıl kestigi kafada nasıl oluyorda sac oluyor
-
demekki fake