Kafam Karıştı
-
bimdi durumu şöyle izah etmeye çalışayım ...
ben 82 ekran tv kullanıyorum monitör olarak ama oyunlarda 1280 x 720 üzerine çıkamıyor
ben şimdi bu tv yi enişteye verip karşılığında bir monitör ve ekran kartı almak istiyorum fakat 400 450 tl yi geçmeme si gerekiyor ikisinin toplam fiyatı.
sabahtan beri netten araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim hangi ekran kartı ve monitör olacağına ...
sizin önerebileceğiniz ucuz kullanışlı parçalar varmı ama öncelik monitörde olmalı ve 19 veya daha üstü inç olmalı...
üşenmeyip okudunuz için teşekkür ederim ...
edit
pc özellikleri amd athlom (tm) IIx4 600 işlemci
4 gb ddr3 ram
128 mb ekran kartı geforce 8400 gs
-
http://forum.donanimhaber.com/m_48988837/mpage_1/key_/tm.htm
monitor en uygun bu bence ama arta kalan parayla anca 2.el bir ekran kartı alırsın senin sisteme uygun.
2-3 ay sonra olsa benim ekran kartımı(gtx 260) satmayı düşünüyorum ama şu anda satarsam yeni bir tane alacak parayı toparlayamam.
Ucuz günü kurtarmalık ekran akrtı almanı da tavsiye etmem. Gerek yok almış olmak için almaya. Öncelik monitordeyse al monitoru ilerleyen zamnalarda alırısn ekran kartını. Atinin fiyat performans oalrak iyi kartları var onalrı tercih edebilirsin. Şimdi iksiini birden sıkıştırma derim çünkü 2 ürün de öyle ucuz ürünler değil. Birini iyi alsan diğer kötü olacak sistemin de fena değil gerek yok o sistemi topallatmaya.