Kafası Güzelken Girilen Tripler
-
beyler buraya girdiğimiz tirpleri yazalm ve kafamız güzelken okumaya çalışalım
yüksek mod kafaya bence uyar -
yılbaşında ben sarhoşken bi kıza çıkma teklif etmişim :S
-
*Duvarda duran garip bi resim vardı. Arakadaşa "Bu ne?" dedim. "Zebranın göz yaşları" dedi. O anda yaşlı nineler gibi gülüp masayı tekmeleyerek yere düşmüştüm. Yolda tanımadığım bi insana yanımdaki arkadaşımı çekip "Merhaba bu Osman. Osman çok komik çocuk. Hadi Osman bi espri yapta gülelim" demiştim.
*Halımda suratlar görmüştüm, halıyı camdan aşağıya atmıştım.
*"Bu telefon gerçek su geçiriyor! Ama benim olduğu için geçirmiyicek! ve bana geri gelicek!" diyip havuza telefonu atmıştım, yüzüceğini planlamıştım. Yüzmedi.
*Güzel bi kafayla satranç oynamaya çalıştık. 3. hamlede piyona vezirimi kaptırdım. Fifa oynamaya çalıştık,karşımdaki oynamadığı halde 15 dakika gol atamadım. 15 dakka sonra bitti maç.
*Öss akşamı gece 2 de Doğu bank açık mı diye gittik istiklalden. Açık değildi. Çok hoşumuza gitmişti hiç kimse yoktu pet şişeyle top oynamıştık. Polisler gelip ingilizce konuşmuşlardı bizle.
*Sabah 6da Tepe Nautülüs açık mı diye bakmaya gitmiştim. Temizlikçilerle girip oturmuştum öle açılana kadar.
*Sopalarla yıkılıcak bi çocuk yuvasına girip cam ayna lavabo ne varsa kırmıştık.
"*Acaba şu anda noel baba ne yapıyor?" diye bi soru sormuştum
*Mc donaldsta bi alana bi bedava almıştım. Yiyememiştim hepsini. Gidip toilete kusup geri kalanını bitirmiştim.
*Arkadaşıma okuldaki derslerini sormak istemiştim. "Ee nası gidiyo senin karaoke dersleri?" demiştim. Baya derin sembolik ve mesaj veren bi cümle sanmıştı.
*İbrahim tatlises diniliyip edebi yönden yönlerini bulmaya çalışmıştım.
Konu:
ne anlatıyor?:
gerçekte ne anlatmak istiyor?:
semboller:
*İşenmemesi gereken bir yere işemek kadar zevkli bişi yok.
*Altın kuralı, fibonocci serisi insan vücudundaki simetri, dini çizimlerde sembollerin simetri aracı olarak kullanılmasına falan sardığım zaman, kafam baya iyi olduğu bi gece şeytan çizimlerinde pentagramın etkisini resimlere bakarak ve çizerek bulmaya çalışmıştım. Pentagramı font gibi kullanarak çizince simetriyi falan yakaladığını falan yazmışım. Ayrıca diğer dini sembolleri inançlarını gösterme önemine göre yazmıştım. 2. kere okuyunca bi bok anlaşılmıyo.
*"Çocuklarıma anlatmak için!"" Anım olsun! " diyerek makyaj yapmalarına izin vermiştim. Kiss gibi bişi olmuştum, baya zor çıkıyomuş.
*Ciddi bi şekilde okuduğum bi kitabı alıp okuyup düşüncelerimin değişip değişmediğine bakmıştım.
*parmaklarımın arasından bıçakları saplayarak geçirmeye çalışmıştım, izi kaldı.
*Nostradamus taklidi yapıp ileride olucakları okkalı şekilde sallıyodum. Sonra o günki gazetede olanlara göre sallamaya başlamıştım.
*Cowboy filmi izliyodum. Ayağının altından kibrit yaktı adam. Kibrit kutusunun kenarını kesip ayağımın altındaki deliklere sıkıştırmıştım, öle kibrit yakmıştım. O an dünya benimdi.
*İnsan bi şarkı boyu kafa sallıyabilir mi deyip opeth - masters apprentices boyunca kafa sallamıştım. 1 hafta boynum düzelmedi.
*Msnde contactlerde tanımadığım hiç konuşmadığım insanlara: "ölüceksin=(=(=(" diye mesajlar yazıyodum ve yazıyorum. Bunu yapmaktan sınırsız bi haz alıyodum.
*isirmabeni@hotmail.com u yarattım ve yaşattım. Bu fake kız bir fenomen. Msn listesindeki insan sayısı 1000e yaklaşıyor, facebooktaki arkadaşları coşup duruyor. Aldığı teklifler durmak bilmiyor. Abazalar dünyasına verdiğim bir hediye. Msn listemdeki insanların kız tavlama haraketlerine başlama, konu açma, yavşma gibi şeylerde nasıl olduğuna bakıp günümüzün abaza kitlesini tespit etmeye çalışmıştım. Bu sosyolojik çalışmayı psikolojimi fazla bozduğu için durdurdum.
*Milyon dolarlık fikir bulucam diyip. Çaya limon sıkmayı akıl etmiştim.
-
ahaha bunları yazmamda kafa güzelken triplere yazabiliriz.saattende anlaşıldığı gibi. evet yazabiliriz. Hayvan gibi yazmışım. Ayıp bana. Allah belamı versin benim. Dur ben çukulatalı kapiçinolu ve kolalı krem şantimi içiyim yatıyım en iyisi. Herkes için en iyisi.
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
yılbaşında ben sarhoşken bi kıza çıkma teklif etmişim :S
-----------------------------
kabul ettimi ? :D(kızda sarhoşsa etmiştir :D)
-----------------------------sabah kendime gelipte telefona baktığımda günaydın aşkım ne güzel bi yıl olcak demi? diye bi mesaj gördüm... sora gelen giden mesajlara bakınca olayları anladım..bn buna keşke birlikte girseydik yılbaşına demişim.. oda bnde yanımda olmanı isterdim falan demiş...ordan bi yerlerden çıkma muhabbeti başlamış...sora çıkmışız a.q..
-
geçenlerde müzikhol deyim bi abim var birde arkadaş yolda 3 bira içtim hole girdim 1 bira daha içtim uzun bi program var dediler madem öyle ortaya bi 70 lik açtıralım dedim 70 ligin son 3 dublesi bi bayan bana bakıp gülüyor garsona dedim şu bayanı buraya çagır abi kusura bakma o assolist dedi ben şiştim tabi.
abim baktı kafam iyi çıkalım dedi hani mahçup olmayayım hesabı yok abi dedim ben o karıyı masama alırım dedim bu defa ben kalktım amerikan barda bi vazoda çiçek gördüm birini alıp karıya seni masama çagırdım neden gelmedin dedim karı şaşırdı eşşek kadar assolist gelir a.q neyse kusura bakma ben masalara gitmiyorum dedi ama sahneye çıkınca yanına gelcem dedi bi baktım iki garson kolumdan tuttu tekrar masaya oturttular ama ben fena tribe girdim ben çagırırım nasıl gelmez falan garsonlar sigara veriyor falan. bi baktım karı sahneye çıktı neyse bi şarkı söledi sonra masama geldi konuşmaya başladı dedi bu gün sahneyi benim bu küçük hayranım ile paylaşmak istiyorum diye.neyse sonra bi ögrendim karı 45 yaşında imiş :(