Kafayı Yedirten Mouse Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

selamlar,

ofiste iki bilgisayar var dizüstü, mesela ufak bi excel dosyasını şaapıyorum sağ tıklayıp kopyalıyorum fareyi söküp diğer bilgisayara takıyorum sağ tıkladığımda yapıştır çıkmıyo

kablosuz farelerde olmuyomu bu olay? kablolu faremi lazım illa? bilen biri yardım edebilirmi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Aynısı amcaoğlunun başına geldi üstad.2 dizüstünü yanyana getir.Kopyalayacağın dosyayı fareyle tut ve diğer bilgisayara doğru hızlıca sürükle anca böyle olur.

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

selamlar,

ofiste iki bilgisayar var dizüstü, mesela ufak bi excel dosyasını şaapıyorum sağ tıklayıp kopyalıyorum fareyi söküp diğer bilgisayara takıyorum sağ tıkladığımda yapıştır çıkmıyo

kablosuz farelerde olmuyomu bu olay? kablolu faremi lazım illa? bilen biri yardım edebilirmi?

Aynı anda dizüstüleri de birbirine yapıştırman lazım. O yüzden olmuyodur ...

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
Toplam Hit: 672 Toplam Mesaj: 3