Kafayı Yemek Üzereyim..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

selam millet.
    daha önce anlatmıştım ama hatırlamazsınız nil diye bi kızı seviyodum işte ben.

ben hayatımda bu kadar aşık olmadım.gerçi 15 senede ne yaşadın diyenler olacaktır ,saygı duymak lazım..

bu kızın bana yapmadığı kalmadı.okul başında ben buna aşık oldum ama öyle böyle değil,adını da koyamıyorum işte.
    1 yıl peşindeydim bana 1 kere sevgilim var demedi.
    sonradan öğrendim meğer bu süre içinde sevgilisi varmış bana söylememiş.1 yılım sikildi..
    daha sonra yaz tatilinde ayrılmış bunlar tamamen sildim onu başkasıyla çıkıyo dedi.
    2 hafta geçti çocuk başkasını seviyomuş,ama nili de seviyomuş,ama başkasıyla çıkarken nili seviyormuş olaya bak ?
    nil hala seviyordu çocuğu.bunun kavgasını çok yaptım ama nafile yok hikayemiz yok şu yok bu.
    1 haftadır konuşmuyorduk ben arkadaş olarak götüremiyorum artık dedim o konuşmaya çalıştı ara ara mesaj attı ama takmadım pek.
    Az önce msn'de o çocukla çıktığını gördüm.ileti olarak yazmış nispet yapıyor sanki...
    sinirim acayip bozuk neden açtım bu başlığı bilmiyorum ama lanet olsun ben bu kızı hala seviyorum ya..

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

kaybediyorsun çünkü çok duygusalsın, eminim aşık olmadığın bi kızla çıksan bu sorunlar olmazdı, yaşını katmıyorum yaş önemli değil senin için sen işini biliyorsun bence.. sadece "aşıksın ve duygusalsın" geri kalan cevapları sen kendinde bulabilirsin

Toplam Hit: 796 Toplam Mesaj: 2