folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kagit Bobin Uzerine Baski Yapan Dijital Baski Makinesi Ariyorum.

Kagit Bobin Uzerine Baski Yapan Dijital Baski Makinesi Ariyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Selam  arkadaslar.

Icinizde kagit bobin uzerine baski yapan dijital baski makinesi olan var mi ? Bu konuda bilgisi olan veya nasil bulabilecegimizi bilen var mi ?

Aradigimiz makine kesinlikle bobin uzerine baski yapmali. Dijital olmali ve boyutu buyuk olmamali. Ayrica giris kagiti bobin oldugu gibi cikisinda kagit bobine olmasi gerekiyor.

Bildiginiz satici v.s. var mi ? Her turlu bilgi lzm..

Tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Up

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Kagit bobinden kastin nedir hocam anladim. ama eger dogru anladiysam rulo karton hani su tualet kagidinin icindeki rulo ise injet yaziciyi modifiye ederek saniyorum yapilabilir

Edit: yanlis anlamisim ama fikir guzel oldugundan silmiorum yaziyi))))

ayhun tarafından 22/Nis/16 20:37 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bobın dedıgın boyle bırsey mı ? yoksa iplik bobını tarzı uzerıne baskı mı ? 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

Kaç cm kağıt takmayı düşünüyorsun. Baskı alanın ne kadar olacak. Bıçaklanmış etiket üzeri mi baskı yapacaksın, yoksa düz buçaksız şekilde basıp makasla mı keseceksin. Makina için ne kadar ödeyebilirsiniz. Biraz detay verirsen sonuca ulaşırsın. 

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

anladığım şey doğruysa aradığın firma http://www.videojet.com.tr/tr/homepage.html

Gayet ilgililer,  benim bir işim düşmüştü aradım ertesi gün bölge temsilcilerini yolladılar.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Bknz plotter

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

@ayhun , @hipokondriyak Kagit bobinden kastim Gloss,PET,PVC v.s. gibi kagit cesitlerinin bobine sarilmis halleri sunlar gibi : http://www.derpakirtasiye.com.tr/images/placeholders/kagit/b/8.jpg

@caldii10 Narrow web baskidan bahsediyorum hocam, mm ile olculur. Benim aradigim makine 760mm min genisligi olmasi lzm. Narrow web de dijital olmayan makinelerde bicak makinenin ustunde olmaz ve makineye kalip koyarsin. Fakat digital makineler otomatik kendi keser ve kalip gerekmez. Bizede dijital bir makine lzm ki prepress maliyeti ucuza gelsin. Yoksa ofset baski makinelerinde makinenin haricinde kalip cikarma ve kurutma makinesi gerekli. Ayrica birde bobin bolme icin makineyei koyarsan maliyet artar. Kisacasi dijital ofset baski makinesi gerekli. Fakat fazla buyuk bir makineye ihtiyacimiz yok ilk etapta.

@exchanger hocam yok tamamen degisik seyler

@seadog hic alakasi yok hocam

Dedigim makineye kagit bobin giriyor ve diger taraftan yapisabilen etiket cikiyor. Makinenin dijital olmasi onemli yukarida belirtmis oldugum nedenden dolayi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 1255 Toplam Mesaj: 9
baski makinesi