Kahvaltıyı Robotlar Hazırlayacak
-
Son yıllarda büyük hız kazanan robot teknolojisinde bir ilk daha gerçekleşti. Japon bilimadamları, krep yapan robot icat etti.
Dans edebilen, hissedebilen, ev işlerine yardımcı olabilen robotlardan sonra şimdi de yemek yapabilen robot geliştirildi.
Boyu yaklaşık 1.37 metre, ağırlığı 217 kilo olan Okonomiyaki, Tokyo’da düzenlenen teknoloji fuarında tanıtıldı.
Görevine, krep için gereken tüm malzemeleri karıştırarak başlayan Okonomiyaki, hazırladığı karışımı tavaya dökerek pişiriyor ve bir spatula yardımıyla servis ediyor. Son olarak da krepin üstüne hangi sos istenildiğini de soruyor.

Modeli SDA10 olan Okonomiyaki, Osaka merkezli robot üreticisi Toyo Riki Co tarafından geliştirildi.
-
oldu kadınlarda otursun obez olsun bu gidişle öyle olcak zaten.hiçbi iş yapmıyolar:D ay kilo alıyorum elini kımıldatcak bişi kalmıyoki:)normaldir
-
Sanırım Bu Gelişmeye Sevindirik oldum. :)
Hanımlarada Gelince Ne Var canım, Sabah Bi Pilates yaparsınız, Veyahut Koşu bandı, bitti gitti...
-
Robotlar ileride bizim yerimize de ürerlerse şaşırmam...
"Teknoloji iyi güzel hoş da;insanları tembelliğe sürüklediğinden,beyin köreltiyor..." diyesim vardı kii,
Japon bilimadamları kısmı bozdu işi :|
Çalışkan insana saygım var;ahh Japonya ahh =))
-
oldu akm bizdede onu alacak para war :| hep böle diyorlar birşey olduu yok :W
-
hayal bunlar sadece hayal =)
-
217 kilo değil biraz daha hafif olsaydı ben ona sırf kahvalta yaptırmazdım
-
tuvalete falanda gidebiliyormuşmu bizim yerimize ?
çok gereksiz ve saçma şeyler bence. robotmu ? asla insan ırkını tehlikeye sokacak şeyler bunlar.
-
Yakında battlestar galactica daki gibi olacaz walla demedi demeyin