Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
Kahve Makinesinde Plastik Kokusu Ve Yağımsı Yüzen Lekeler
Kahve Makinesinde Plastik Kokusu Ve Yağımsı Yüzen Lekeler
-
Alet: http://bit.ly/2pjgtTu
Kahve: https://goo.gl/1jvChe
Makineyi bugün aldım. Su ve filtre hazneleri plastik, aynı şekilde sifon borusu da plastik.
end tarafından 17/Mar/18 22:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Mk gelecek plastikte, saç metalin zamanı geçti dediler bokunu çıkardılar, olur olmadık herşeyi plastik yapmaya başladılar
Senin koku probleminde umarım zamanla yok olur
-
yağ normal de, koku plastikten dolayı amk insanı plastikten soğuttular her boku plastik yapıp piranhanın dediği gibi.
Arçelik alman da hata olmuş tabi. Keşke daha güzel bir makine alsaydın aynı fiyata.
neyse çözüme gelince hazneyi falan komple bulaşık deterjanıyla yıkayacaksın (fosforsuz doğal organik bişey kullanmanı tavsiye ederim) hatta abartıp içinde biraz deterjan varken çalıştırabilirsin bile boruları da aradan çıkartmak için ama sonrasında çok iyi durulamayı unutma. -
SweetyVolty bunu yazdı
yağ normal de, koku plastikten dolayı amk insanı plastikten soğuttular her boku plastik yapıp piranhanın dediği gibi.
Arçelik alman da hata olmuş tabi. Keşke daha güzel bir makine alsaydın aynı fiyata.
neyse çözüme gelince hazneyi falan komple bulaşık deterjanıyla yıkayacaksın (fosforsuz doğal organik bişey kullanmanı tavsiye ederim) hatta abartıp içinde biraz deterjan varken çalıştırabilirsin bile boruları da aradan çıkartmak için ama sonrasında çok iyi durulamayı unutma.Deterjan sabun yerine sirke seyreltsem yemez mi?
-
Yahu ben bu kahvenin aynısından aldım, cezvede pişirip içiyorum gayet de güzel oluyor. :DF
-
kahve makinası almayı düşündüğüm şu günlerde bu konuyu görmem iyi oldu (:
-
iç gitsin ölüm yok ya :D
-
Yağ kahvenin kendi yağıdır normal. Plastik kokusu kullandıkça geçer. :)
-
NaZi_ bunu yazdı
Yahu ben bu kahvenin aynısından aldım, cezvede pişirip içiyorum gayet de güzel oluyor. :DF
Kahve asiri yumusak icimli ve lezzetli canim, ona laf soylemek ne haddime :D
Senin yaptiginda da yag birikintisi oluyor mu?
-
Uzun zamandır kahve makinası kullanırım. Kahve haznesini ve cam hazneyi güzelce yıkayıp durula daha sonra bir kaç kez kahve koymadan sadece su ile makinayı çalıştır bir miktar temizleyecektir. Kahve üzerindeki yağ ise kahvenin kendisinden kaynaklanıyor.
-
end bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Kahve asiri yumusak icimli ve lezzetli canim, ona laf soylemek ne haddime :D
Senin yaptiginda da yag birikintisi oluyor mu?
Yag Yag kahvenin kendi aromatik yaglarindan dir lezzeti arttırır hatta kahvenin ağızının açık unutursan biraz buharlaşır azalır ama tadı bozulur