Kahverengi Ses
-
Arklar ben televınyonda boyle bi ses duydum guya bu ses duyanlar kasları gevsiyomus ve isal filan oluyomus sızce dogrumu dogruysa hakkında bılgılerınız
veya bana ınsanları cok rahatsız eden bır ses lazım elınızde varsa verebilirmisiniz
-
subliminal tarzı programlar var ööle, gugılda ara bişiiler çıkar,bide bok yeşili var mıdır acaba? :P :D
-
İnsanları cok rahatsız edecek bir kac ses isal yapmaz ama otobusten indirir ZOOOORRRRTTTTTTTTTTTTT
-
Oda olur ınsanları sınır etsın yeter telyuklıcam ogretmene dınletcem lısenın ılk gunu :d
subliminal bu ne oluyor
-
nights bunu yazdı:
-----------------------------Oda olur ınsanları sınır etsın yeter telyuklıcam ogretmene dınletcem lısenın ılk gunu :d
subliminal bu ne oluyor
-----------------------------
senin algılayıp yorumlayamadığın ama bilinçaltına etki eden mesajlar oluyor. buna bilinçaltı mesajı da denebilir ama nedense subliminal message kimine daha çekici geliyor:Dbu mesajları filmlerde tek kareye koyuyorlar mesala.çok hızlı bir resim görünüp yok oluyor sen farketmiyorsun ama eğer resim bir ürünün reklamıysa sonradan o üünden canın çekiyor falan...
veya şarkılara koyuyorlar bunlardan.bazı şarkıları tersten dinleyince resmen başka cümleler çıkıyor. mesela britney spears'ın "hit me baby one more time" şarkısının klibi lisede geçiyordu. şarkıyı tersten çalınca nakarat kısmı "sleep with me i'm not to young" yani benimle yat, o kadar genç değilim diyor. klip de lisede. millet sübyancı oluyor işte:D
youtube'da subliminal message yaz ara birçok şarkınınki var böyle.
beni en çok şaşırtanı queen'in anotherone bites the dust şarkısının nakaratı tersten çalınınca "it's fun to smoke marihuana" yani marihuana içmek zevkli duyuluyor...
garip bir olay bir ara çok araştırmıştım...
-
Ben denedim tuvalete git filan diye olmadı :D