Kaisedon Framework Videolari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar bu konuyu da videolar yukledikce bildirim yapmak icin aciyorum.

Ilk videoyu yukledim ( lakin comments ekledim baktim pc 4 saat diyor cevirmek icin  sadece videoyu attim)

Bu da linki

Kaisedon'la sifirdan Basit bir site n asil yapariz : http://kaisedon.com/index.php?page=videos&vid=simplestaticpage

Sorularinizi, onerilerinizi cekinmeden gonderiniz.

Tesekkurler.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

burayi aliyorum

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

eline sağlık hocam, php ile ilgilenmiyorum ama emeğin için tebrik ederim, bir framework yazmak kolay değildir. ancak bu tarz şeyleri github da yayınlamak daha mantıklıdır. 

kolay gelsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

ARkadaslar videoyu izleyebiliyor musunuz yoksa auto-scale problemi var mis sizde bakabilir misiniz ?

Tesekkurler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Dostum video izleniyor sıkıntı yok bende. Ses varmı ? bende ses yok sessiz cektiysen sıkıntı yok :D Eline sağlık başarılarının devamını dilerim :)

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    erdiburak bunu yazdı

Dostum video izleniyor sıkıntı yok bende. Ses varmı ? bende ses yok sessiz cektiysen sıkıntı yok :D Eline sağlık başarılarının devamını dilerim :)

:) Hocam sadece bende mi boyle yapiyor bu yau :)

Evet sessiz cektim de comment ekledim 3-4 saat diyordu gece saat olmus 1 dedim yarin yenisiyle degistiririm.

Sabah isten bir girdim video kesilmis gozukuyor :( hic hos degil :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

hemso video izleniyorda tam ekran olmuyor.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

hemso video izleniyorda tam ekran olmuyor.

hemso okdir.

Arkadaslar video gosterimini jquery ile degistirdim artik videoyu kesilmemis bir sekilde izleyebilirsiniz.

Izleyemeyen varsa msj atsin.

Tesekkurler

Toplam Hit: 812 Toplam Mesaj: 8