folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kalem Tutamıyorum Acil Yardım

Kalem Tutamıyorum Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Selamun aleyküm müridler son 2 haftadır kalem tutamıyorum tutuyorum yazı yazmaya başlıyorum taş çatlasın 3 dakika sonra baş parmağım

güçsüz kalıyor böyle boş olur ya öyle birşey kafayı yiyeceğim.İnternette geniş çaplı bir arama yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım daha 

önce böyle bir sorunla karşılaşmış yada neden olabileceğini bilen birileri yardım edebilir mi şimdiden teşekkür ederim.. 

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

yani tabii bir sağlık sorunuda olabilirde şundan almanı öneririm  ;

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/guclendirici-sik-sik-kaucuk-el-egzersiz-halkasi-87603170

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2 hafta diyorsun.. Bir ortopedist veya fizyoteraiste gitmenin zamanı gelmişte geçmiyo mu sence..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hocam doktora gitmezsen daha kötü sonuçlar doğurabileceğinin farkındasın değil mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Ya ilk hafta geçer diye bekledim bu haftada yani artık bu haftada geçsin falan diye düşündüm ama bizdeki salaklık abi illa birşey olacak ya inşallah geç kalmamışımdır bu hafta bir şekilde gideceğim..

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Büyük bir ihtimalle sinir şıkışması eğer öyle ise 10-15 dk içinde ufak bir ameliyat ile eskisi gibi sağlam olabilirsin geçmiş olsun kardeşim acil şifalar dilerim..

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Vitamin mineral falan eksikliği olabilir

sadece baş parmağında mı var?

Bi dumble ya da ağır bişey bul 8-10 kere kaldır indir bakalım kolun bileğin falan ağrıyacak mı

ya da şınav

ya da barfiks

genel olarak bi randıman düşüklüğü var mı vücutta, sadece parmakta mı

edit: aleyküm selam

noname tarafından 13/Eki/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Abi hiç buradan tavsiye falan dinleme doğru doktora git, belki biraz daha geç kalırsan daha kötü sonuçlara yol açabilir bu durum.

Toplam Hit: 1653 Toplam Mesaj: 8