Kalem Tutamıyorum Acil Yardım
-
Selamun aleyküm müridler son 2 haftadır kalem tutamıyorum tutuyorum yazı yazmaya başlıyorum taş çatlasın 3 dakika sonra baş parmağım
güçsüz kalıyor böyle boş olur ya öyle birşey kafayı yiyeceğim.İnternette geniş çaplı bir arama yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım daha
önce böyle bir sorunla karşılaşmış yada neden olabileceğini bilen birileri yardım edebilir mi şimdiden teşekkür ederim.. -
yani tabii bir sağlık sorunuda olabilirde şundan almanı öneririm ;
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/guclendirici-sik-sik-kaucuk-el-egzersiz-halkasi-87603170
-
2 hafta diyorsun.. Bir ortopedist veya fizyoteraiste gitmenin zamanı gelmişte geçmiyo mu sence..
-
Hocam doktora gitmezsen daha kötü sonuçlar doğurabileceğinin farkındasın değil mi?
-
Ya ilk hafta geçer diye bekledim bu haftada yani artık bu haftada geçsin falan diye düşündüm ama bizdeki salaklık abi illa birşey olacak ya inşallah geç kalmamışımdır bu hafta bir şekilde gideceğim..
-
Büyük bir ihtimalle sinir şıkışması eğer öyle ise 10-15 dk içinde ufak bir ameliyat ile eskisi gibi sağlam olabilirsin geçmiş olsun kardeşim acil şifalar dilerim..
-
Vitamin mineral falan eksikliği olabilir
sadece baş parmağında mı var?
Bi dumble ya da ağır bişey bul 8-10 kere kaldır indir bakalım kolun bileğin falan ağrıyacak mı
ya da şınav
ya da barfiks
genel olarak bi randıman düşüklüğü var mı vücutta, sadece parmakta mı
edit: aleyküm selam
noname tarafından 13/Eki/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi hiç buradan tavsiye falan dinleme doğru doktora git, belki biraz daha geç kalırsan daha kötü sonuçlara yol açabilir bu durum.