Kalem Üzerine Yazı Yazabilicek ? ( Promosyoncular )
-
Hayırlı geceler.
Daha önce iş ilanı için bagcılar fatıh mahallesinde bir promosyuncu ıle görüşmem olmuştu.
İşe başlıycaktım velhasıl kelam olmadı, Kalem üzerine lazerle bakı yapılıyordu ve daha birçok şeye
Benım elımde metalımsı bir kalem var ve bunun üzerine isim ve tarih attırmak istıyorum,
İstanbul Bahçelievler civarlarında bu işi yapan varmıdır ? Olursa cuma veya cumartesi gelebilme ihtimalim var param olursa
Ve ne kadar tutabiliceği hakkında fikir mevcutmudur ? Çok bişi tutucagını sanmıyorum sonuçta tek kalem
-
hocam kalemıde alsan +5 liraya yapıyor cross vs gibi firmalar ama tek yapma durumunu bılmıyorum valla
-
HeyQirs bunu yazdı
hocam kalemıde alsan +5 liraya yapıyor cross vs gibi firmalar ama tek yapma durumunu bılmıyorum valla
Önemli olan yakın olması hocam yanı en yakını bir munubusluk mesafedeydi onunda kartını kaybettim küçük bir yerdi wep sitesi falanda yok adresini çözemiyorum
-
Lazer bilmem ama kuyumcu ve gümüşcüler makine ile yazabilir.
-
heza bunu yazdı
Lazer bilmem ama kuyumcu ve gümüşcüler makine ile yazabilir.
oda mantıklı yarın geçerken sormaktan zarar gelmez
-
topkapı matbaacılar sitesi. ülker fabrikası karşısındaki.içeri gir 2.veya 3.koridorda kırtasiyeci var.anında yazıp veriyor.hemde 5 tl gibi bir fiyata.