folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kalender Ordu Evine Nasıl Giderim ?

Kalender Ordu Evine Nasıl Giderim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Arkadaşlar herkeze merhaba yarın kalender ordu evinde mülakat var  otobüs,minübüs,tramvay,metro ile    mecidiyeköy eminönünden  den oraya nasıl gidebilirim acaba yol tarifi verecek olan varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

hocam , 

http://harita.iett.gov.tr/ // işaretle harita cıkartsın sana veya telefonuna movit indir direk cıkar sana 

Memento Mori
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

hocam eminönünden tramwayla kabataşa geç oradan 25e 'yle direkt önünde inersin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

reskam hocanın tabiri ile  mecidiyeköyden metroya binip itü-ayazağa metro durağında inip oradan da 40b otobüsüne binmek tam önünde indiriyor 

shivo hocam senin kabataş  dan kalkıyor dediğin 25e  sarıyer kabataş hattı sabah 6:25   birde 6:40 geçe kalkan iki sefer var başka yok olmaz o çok erken olur 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

reskam hocanın tabiri ile  mecidiyeköyden metroya binip itü-ayazağa metro durağında inip oradan da 40b otobüsüne binmek tam önünde indiriyor 

shivo hocam senin kabataş  dan kalkıyor dediğin 25e  sarıyer kabataş hattı sabah 6:25   birde 6:40 geçe kalkan iki sefer var başka yok olmaz o çok erken olur 

hocam kaçta gitmen gerektiğini bilmiyorum da bunlar ring otobüs olduğu için kabataş durağında kalkışlar tam yazmaz oradan yine her saatte vardır.

shivo tarafından 15/Kas/15 17:43 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ne için başvurmuştun ?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

servis elemanı için başvuruda bulundum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

beşiktaş levent maslak'tan giden tarabya minibüsleri ve aynı güzergahtan giden 40b tam önünden geçiyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

nasıl geçti müdür merak ettim . valla hayatını kurtarırsın heralde grebilirsen. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

:D yok yok hocam, memur yazmışlar alım yaparken ama alımlar sözleşmeli işçi  olarak alıyorlarmış. Adamlar diyorki normalde bu işleri askerler yapıyordu bedelli, tecil vb gibi durumlardan birde  doğuda terör olayı yüzünden asker hep doğuya kaymış istanbulda nöbet tutacak asker yok diye yapıyorlar bu olayı. Şartları kötü kimse kabul etmeyebilir yani aşçısından tut  kasiyerinden tut servis elemanına kadar hepsi mutsuz çıktı. çalışma şekilleri sabah 7 öğlen 3  öğlen 3 gece 11  , servis yok , yemek yok haftada bir gün izin oda hafta içi hafta sonu asla izin yok . Zaten bana uymaz sabahın köründe  4:30 da kalkmam gerek yetişmem için evim uymuyor gece yarısı da 11 den sonra sarıyer den benim evime araba yok eğer memur olarak alsalar idi kabul edebilirdim .  birde kadroya alınmayı sorduk eğer devlet  der ise taşeronlar kadrolu olsun o zaman ama askeriye hiçbir zaman taşeronualmamıştır kadroya zaten bu taşeron alımlarından sizi alırlar diyen var ama bence almazlar çünki iki günlük taşeron şartı koymaz devlet en  az 2 yıl koyar o da tek seferlik yapar başkada yapmaz  

Toplam Hit: 1674 Toplam Mesaj: 10
kalender yol tarifi