Kalfalık, Ustalık Belgeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Arkadşalar ufak bi işletme gibi birşey açmayı düşünüyorum, Kalfalık Ustalık bir belgem bulunmadıgı için gerekli eğitim ve sınavını verip almayı düşünüyorum.

ilerde olurya bi aksilik olur müşteri şikayette blunursa, o işi yapmaya yetkin oldugmu kanıtlamam gerekebilir. devir eski devir değil biliyorsunuz kanun nizam olmalı.

şimdi Comp.Client tarafından Microsoft geçerli sertifkalarım var yani belgeyle bunu ispat edebilirm.

elektronik, Bilgisayar Hardware tarafı  ile ilgili bir kalfalık belgesi almam gerekiyor diye düşünüyorum, sertifakalarım ingilizce oldugu için bi kalfalık ustalık belgesi gibi herkesin anlayabileceği türkçe bir şey olsun. asnaf usulü

bunu çıraklık eğitim merkezine gitsem alırlarmı acaba..  Meslek lisesi mezunu ayrıca Yüksek okul mezunuyum. özel şirkette çalşıyorum

ne demek istediğimi umarım anlatbilmişimdir. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

e meslek lisesi mezunu olarak iş yeri açma belgeni almış olmalıydın , hangi bölümden mezunsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

e meslek lisesi mezunu olarak iş yeri açma belgeni almış olmalıydın , hangi bölümden mezunsun

Biraz alakasız işte Muhasebe bölümü bilgisayarlı muhasebe eğitimi almıştık, msdos- windows 95 iyi derecede bilgisyar eğitimi aldım lisede iken ama diplomada muhasebe yazıyor du. ünide de işletme diplom olsun diye okudugum bir bölüm.

bazıları gerek yok diyor ama ben farklı bir boyuttan bakıyorum. 3000 € terazi tamir ederken olurya arızlandı bir sürü masraf çıktı adam zaman tanımadan iade yenisini istiyor vs gitti dava açtı bu durumlarda ortada kalmamam lazım. umarım anlatabilmişimdir. yani ben işleyişi türkiye şartlarını  insaların ne yapabileceklerini düşünmek zzorundayım

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 563 Toplam Mesaj: 3