folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Kali Ve Metasploit-Armitage İyi Bilen

Kali Ve Metasploit-Armitage İyi Bilen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

sa hocalar bugün o kadar uğraştım ve tüm sıkıntılardan kurtuldum şimdi kaldı öğrenmek + alışmak şöyle kaliyi iyi bilen metasploit ve armitage den iyi anlayan yardım sever bir hocamız var mıdır pm lere boğabileceğim sevgilisinden çok benden mesaj alabilecek trip atmayacak

herneyse dalga bir yana öğrenme sürecinde yardımcı olabilecek hocamız var mıdır

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

o kadar araştırma ve deneme sonucunda elde var 0 windows xp ye bile erişim saglayamıyor neden bu kadar abartılmış anlamadım xp ve 2003 te denedim linuxların bazılarında denedim sonuç 0 bende mi sıkıntı var anlamadım xp ye bile erişim saglayamadı ( armitage )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kirmizi27
    Kirmizi27's avatar
    Erkek

Hocam armitage msf'yi kullanıyor zaten tek farkı gui tarzı bir şey olması. Windows xp'ye erişim sağlayamıyorum derken neyi kastediyorsun exploit çalıştırıp XP'ye mi girmeye çalışıyorsun? (MS08_067_NETAPI) gibi. 

Aşk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Hocam bende öğrenmeye çalışıyorum.Henüz başlamadım.Ama ilk başta açıkları bulmak gerekiyor.Daha sonra açığa göre işlem yapıp girebilirsin.Daha çok bilgisi olan birisi daha detaylı anlatır tabi :) Ben okuduğum dökümanlar ve izlediğim videolara göre yorum yaptım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    Kirmizi27 bunu yazdı

Hocam armitage msf'yi kullanıyor zaten tek farkı gui tarzı bir şey olması. Windows xp'ye erişim sağlayamıyorum derken neyi kastediyorsun exploit çalıştırıp XP'ye mi girmeye çalışıyorsun? (MS08_067_NETAPI) gibi. 

aynen

vazgeçtim zaten millet o kadar övdü övdü merak ettim bir sürü pc de denedim sonuç 0 en son xp de olmaması beni sinirlendirdi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

https://canyoupwn.me/

Şöyle bi proje ile uğraşıyoruz bakabilirsin Metasploit ile ilgili konularda var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Forumda yazılsa daha güzel olur bence, ister post olarak ister döküman olarak

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 1278 Toplam Mesaj: 7
metasploit kali 2.0 armitage