Kali Ve Metasploit-Armitage İyi Bilen
-
sa hocalar bugün o kadar uğraştım ve tüm sıkıntılardan kurtuldum şimdi kaldı öğrenmek + alışmak şöyle kaliyi iyi bilen metasploit ve armitage den iyi anlayan yardım sever bir hocamız var mıdır pm lere boğabileceğim sevgilisinden çok benden mesaj alabilecek trip atmayacak
herneyse dalga bir yana öğrenme sürecinde yardımcı olabilecek hocamız var mıdır
-
o kadar araştırma ve deneme sonucunda elde var 0 windows xp ye bile erişim saglayamıyor neden bu kadar abartılmış anlamadım xp ve 2003 te denedim linuxların bazılarında denedim sonuç 0 bende mi sıkıntı var anlamadım xp ye bile erişim saglayamadı ( armitage )
-
Hocam armitage msf'yi kullanıyor zaten tek farkı gui tarzı bir şey olması. Windows xp'ye erişim sağlayamıyorum derken neyi kastediyorsun exploit çalıştırıp XP'ye mi girmeye çalışıyorsun? (MS08_067_NETAPI) gibi.
-
Hocam bende öğrenmeye çalışıyorum.Henüz başlamadım.Ama ilk başta açıkları bulmak gerekiyor.Daha sonra açığa göre işlem yapıp girebilirsin.Daha çok bilgisi olan birisi daha detaylı anlatır tabi :) Ben okuduğum dökümanlar ve izlediğim videolara göre yorum yaptım.
-
Kirmizi27 bunu yazdı
Hocam armitage msf'yi kullanıyor zaten tek farkı gui tarzı bir şey olması. Windows xp'ye erişim sağlayamıyorum derken neyi kastediyorsun exploit çalıştırıp XP'ye mi girmeye çalışıyorsun? (MS08_067_NETAPI) gibi.
aynen
vazgeçtim zaten millet o kadar övdü övdü merak ettim bir sürü pc de denedim sonuç 0 en son xp de olmaması beni sinirlendirdi
-
https://canyoupwn.me/
Şöyle bi proje ile uğraşıyoruz bakabilirsin Metasploit ile ilgili konularda var. -
Forumda yazılsa daha güzel olur bence, ister post olarak ister döküman olarak