Kaliteden Eksik, Kuralsız Üyelere
-
Tahribatın yükselmesini istiyoruz, kaliteli, bilgi paylaşımına açık bir site olmasını istiyoruz. Fakat bazen yazılan mesajlara bakıyorum; ya keskin tavırlarla yazılmış, ya konu okunmamış bile, ya alakasız, ya ortamı gerici, ya aşırı küfür içerici. Mesela başlıkların büyük harflerle yazılmaması yüzlerce kez vurgulanmış biz hala nedense Caps Lockumuzu kapatamıyoruz. Forum kurallarını dört biryana yazdık hala konuları yanlış yere açıyoruz ( altında açıklama olmasına rağmen ). Kendime ve yakın arkadaşlarıma bakıyorum. Ben, üst düzey admin ve kaliteli üyelere bakıyorum foruma mesaj atarken yada konu açarken 40 kere düşünüyor hatta satırlarca yazdıktan sonra vaz geçip siliyor, kelime seçimlerine dikkat ediyor. Bazılarını görüyorum forumda mesajı düzgün yazıp yazmadığına bile bakmadan atıyor. Forumun kalitesini arttırmak için beynimizi kullanmalıyız gibime geliyor.
-
sonuna kadar katılıyorum. Kurallar dışına çıkan üyelere taviz verilmemeli bence. geçen geyik bölümümü hatırlamıyorum üyenin birisi BüYüK KüçÜK harfle mesaj yazmış. Cok gereksiz bir şey. Bu yüzlerce kez vurgulandı ama nafile... Eşşek insan laftan ne anlar..
-
taviz verildiği yok zaten yalnış yapan üye banlanıyor yalnız daha ne kadar kişi banlanıcak bilinmez daha ne kadar temizlicez...
Toplam Hit: 1497 Toplam Mesaj: 3