folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaliteli Baskı Yapan Yazıcı Modelleri

Kaliteli Baskı Yapan Yazıcı Modelleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

öncelikle taş çatlasın 200 TL bütçem var, yazı baskısı yapacağım ve en küçük yazıyı bile olduğu gibi (iç içe geçirmeden) basabilecek bir kalitesi olmalı.

Su değer değmez dağılmamalı mürekkep (sanırım bu kartuş kalitesine bakıyor)

Teknosa, Vatan gibi mağazalardan hemen satın alabileceğim bir ürün olmalı.

canon maxify ib4050 güzel gibi ama pek anlamadığım için tbt müritlerinden tavsiye alayım istedim

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı

öncelikle taş çatlasın 200 TL bütçem var, yazı baskısı yapacağım ve en küçük yazıyı bile olduğu gibi (iç içe geçirmeden) basabilecek bir kalitesi olmalı.

canon maxify ib4050 güzel gibi ama pek anlamadığım için tbt müritlerinden tavsiye alayım istedim

upp7

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı

hp 2130 aldım sürekli tablo resim ve etiket basıyorum. doldurabiliyorum arada sahte kartus dedikçe resetleyip düzeltiyorum hatayı. 95 liraya aldım suanki fiyatı 129 tl teknosada. artı tarayıcı fotokopı özelliği var bi düşün derim

Evrim içi mürit..laugh is live..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    csabanci bunu yazdı
    end bunu yazdı

hp 2130 aldım sürekli tablo resim ve etiket basıyorum. doldurabiliyorum arada sahte kartus dedikçe resetleyip düzeltiyorum hatayı. 95 liraya aldım suanki fiyatı 129 tl teknosada. artı tarayıcı fotokopı özelliği var bi düşün derim

hocam şansın varsa Word ten 2.5 puntoluk bir metnin çıktısını alır mısın?

end tarafından 31/Ara/16 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hocam 200 lira bütçe ile kaliteli bir printer alınmayacağını hatrılatmak isterim. bana kaliteli yazıcı değil kaliteli baskı lazım diyorsan oyle bir makina varmı bilmiyorum.

Bütçe ayırabilirsen  Oki, Ricoh, Kyocera bunlar en kaliteli printer markaları.  aslında dediğini anladım. ben Okinin renkli bir modelinde dediğin baskıları alıyordum. toneri farklı ballı tonermi ne deniyordu çıkan yazılar fotoğraf gibi net parlak çıktıya baktıkça bakasın geliyordu. ama makina $2000 civarındadır.

düşük modellere bası kalitesi ile ilgili şurada bir ayarlama yazıları var oradan 600 / 1200 nedir onlar hakkında bilgi alabilir sin.

http://support.hp.com/tr-tr/document/c01895351

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

en alttaki yazı gibi küçük, hatta biraz daha küçük bir çıktı alabilir miyim acaba önerdiğiniz hp marka yazıcı ile?

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 913 Toplam Mesaj: 6
yazıcı önerisi kalite baskı siyah beyaz ucuz ka