Kaliteli Baskı Yapan Yazıcı Modelleri
-
öncelikle taş çatlasın 200 TL bütçem var, yazı baskısı yapacağım ve en küçük yazıyı bile olduğu gibi (iç içe geçirmeden) basabilecek bir kalitesi olmalı.
Su değer değmez dağılmamalı mürekkep (sanırım bu kartuş kalitesine bakıyor)
Teknosa, Vatan gibi mağazalardan hemen satın alabileceğim bir ürün olmalı.
canon maxify ib4050 güzel gibi ama pek anlamadığım için tbt müritlerinden tavsiye alayım istedim
-
end bunu yazdı
öncelikle taş çatlasın 200 TL bütçem var, yazı baskısı yapacağım ve en küçük yazıyı bile olduğu gibi (iç içe geçirmeden) basabilecek bir kalitesi olmalı.
canon maxify ib4050 güzel gibi ama pek anlamadığım için tbt müritlerinden tavsiye alayım istedim
upp7
-
end bunu yazdı
hp 2130 aldım sürekli tablo resim ve etiket basıyorum. doldurabiliyorum arada sahte kartus dedikçe resetleyip düzeltiyorum hatayı. 95 liraya aldım suanki fiyatı 129 tl teknosada. artı tarayıcı fotokopı özelliği var bi düşün derim
-
csabanci bunu yazdıend bunu yazdı
hp 2130 aldım sürekli tablo resim ve etiket basıyorum. doldurabiliyorum arada sahte kartus dedikçe resetleyip düzeltiyorum hatayı. 95 liraya aldım suanki fiyatı 129 tl teknosada. artı tarayıcı fotokopı özelliği var bi düşün derim
hocam şansın varsa Word ten 2.5 puntoluk bir metnin çıktısını alır mısın?
-
hocam 200 lira bütçe ile kaliteli bir printer alınmayacağını hatrılatmak isterim. bana kaliteli yazıcı değil kaliteli baskı lazım diyorsan oyle bir makina varmı bilmiyorum.
Bütçe ayırabilirsen Oki, Ricoh, Kyocera bunlar en kaliteli printer markaları. aslında dediğini anladım. ben Okinin renkli bir modelinde dediğin baskıları alıyordum. toneri farklı ballı tonermi ne deniyordu çıkan yazılar fotoğraf gibi net parlak çıktıya baktıkça bakasın geliyordu. ama makina $2000 civarındadır.
düşük modellere bası kalitesi ile ilgili şurada bir ayarlama yazıları var oradan 600 / 1200 nedir onlar hakkında bilgi alabilir sin.
http://support.hp.com/tr-tr/document/c01895351
-
en alttaki yazı gibi küçük, hatta biraz daha küçük bir çıktı alabilir miyim acaba önerdiğiniz hp marka yazıcı ile?