Kaliteli Mp3 Çalar Ve Kulaklık Önerilerinize İhtiyacım Var
-
iyakşamlar
Arkadaşlar 250 tl ye kadar bütcem var
aradığım özellikler
(mp3 çalar)
- ses kalitesi çok önemli seslerin anlaşılabilirliği, bası, tizi vs.
- pilli
- video oynatmasın sadece şarkıların isimleri olsun yeter
- şarkı geçişlerinde öyle kas kas kasılmasın
- hayvan kadar büyük olmasın
- 2 gb işimi görür
(kulaklık)
- kulağın taaa şeyine kadar kaçanlardan hoşlanmıyorum ama yinede inceleyebilirim
- ses kalitesi çok önemli seslerin anlaşılabilirliği, bası, tizi vs.
aklıma gelenler bunlar
şimdiden teşekkürler...
düzenleme: eski konuların pek yardımı olmadı
-
sandisk sansa clip+ piyasadaki en iyi f/p ürünü bence
-
valla ben bunu kullanıyorum sarjlı ama sarjı çok uzun gıdıyıo 2GB radyolu 120tl civarında fılan bı araştır derim memnunum ben :) http://www.sony.com.tr/product/nws-b-series/nwz-b162f
-
samsung yp t9 modeli var 4-5 yıl önce 170 e almıştım benzer modelleri varsa bakabilirsin. Ben çok memnunum.
-
Ipod Nano + AKG K518LE. 250tl'ye ikisi alınmaz belki ama kesinlikle tavsiye ederim bu kombinasyonu.
Edit: Kulaklığı almazsan bile ipod nanoyu al, birçok mp3player denedim ama nano kadar iyi performans vereni görmedim.
-
140tl walkman w serisine bakabilirsin bi baska önerimde sansa clip+ + akg k311
-
Pistor bunu yazdı:
-----------------------------valla ben bunu kullanıyorum sarjlı ama sarjı çok uzun gıdıyıo 2GB radyolu 120tl civarında fılan bı araştır derim memnunum ben :) http://www.sony.com.tr/product/nws-b-series/nwz-b162f
-----------------------------arkadaşımda vardı hocam ses kalitesi çok hoşuma gitmemişti
-
HugeBroly bunu yazdı:
-----------------------------sandisk sansa clip+ piyasadaki en iyi f/p ürünü bence
----------------------------- -
sansa clip+ ve cks90 kullanıyorum player olarak clip+ tavsiye ederim fakat kulaklık konusuna gelince dinlediğin müzik tarzına göre değişir..
-
bir marka vardı. adamlar kabloda altın kaplama kullanmıslardı..
on numara ses bas ve tiz veriyordu.
neydi ismi a.k... düşünüyorum bulunca yazcam.
-
Bi uplayalım
sansa clip yada clip+ alabileceğim bir site önerebilir misiniz? ve bu cihaz şarzlı galiba şarz performansı nasıl