folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaliteli Photoshop Yapmak Neye Bağlı ?

Kaliteli Photoshop Yapmak Neye Bağlı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar ...

Bilindik konular ama uzun zamandır internetten uzak kaldım belki yeni buluşlar vs  gelişmeler olmuştur diye düşündüm...:)

Benim bildiğim en son Photoshop CS4 vardı iyi bir photoshop porgramı yalnız kullanmaya bilene iyi :)

Kaliteli bir Photoshop  yapmabilmek için neler gerekli ?   neler bilmemiz gerek ?
    Biliyorum aranızda çok iyi Photoshop  yapanlar var  ... 

Ustaların yorumlarını bekliyorum ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

ve arkadaşlar yarım saattir arıyorum Son sürüm photoshop download linkleri verebilicek mürid varsa çok minnettar kalıcam gerçekten .

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Kaliteli bir photoshop yapmak için iyi bir programlama dili gerekli :D

Kaliteli fotomontajdan ise kasıt ve kullanacağın yazılım photoshop ise "layer, layer, layer"

Portable'ı indir CS4'ün son sürümü. Sadece 50 mb linklerden birini seç :\

http://hotfile.com/dl/19169361/b0dd8fb/Portable20Photoshop20CS4.exe http://rapidshare.com/files/319331662/Portable_Photoshop_CS4.exe

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence gözlem ve el beceriside var işin içinde

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

hayal gücü birazda el becerisi diyorum ogrendıkten sonra %100 e yakın düşünce gucu dıyorum hatta :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

sadece hayalgücü ve zevk meselesi bence ötesi yok yani :) birde yaratıcı olmak gerekli taklit değil kendi işlerini yapıcaksn

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sana bağlı

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

işin yetenek ve yaratıcılık kısmında takıldım :s

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

özgün olma , kreatif olma ve yaratıcılık.

[22817//kaanabak]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yetenek,gözlem ve programa sahip olmak.

https://t.me/pump_upp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

arkadaşlar gözlem çok önemli fotomontaj yapan tanınmış ustaları inceledim hepsinin ortak kullandığı basit bir prg pohotoimpresssion 3 prg başladıkları ing öz geçmişlerinde yazıyorlar neden diye mail attım bana yazdıkları cevaplar resimde piksel olayı kareler şeklinde eğer siz burda pikseli büyütüp köşelerini kırarak yaparsan bitün resim mantajlarında bir numara olursun diyorlar yaptığım fotomontajları reklam şirketi ile paylaşıyorum çok küçük bir ücret karşılığı daha sonra izmirde reklamcıların yaptıkları çalışmalar basılmadan önce piksel düzeltirici ve fotograf netleştirici birkaç firmaya gider orda bilgisayarda netleme ve ince düzenleme yani bozuk pikseller düzeltme işlemi yapılır bunun size bir resim için fiyatını kaça yapıyorlar söyleyim 2000 ytl yaparlar yani makina bir fotografı saatlerce tarar süre tam 24 saat ile 48 saat arası sürer sonra alınan format tekrar reklam şirketine gider orda büyük baskılara girer bu işlemi yapanlar iyi para kazanıyor kimseyede sır vermiyor bu prg mı büyük firmalar kullanıyor birde fbı resim çok net oluyor çizdiğiniz düzenlediğiniz resimler nasıl net çıkıyor hayret edersiniz oraya beni bile sokmuyorlar adamlar para kazanıyor bu işi araştırın ögrenin tek aklınızda olsun püf noktasını ben size söyleyim başka yerde bulamazsınız çizim fırçaları bol bol kullanın bulun kare pikseller üzerinde ne kadar oynarsanız köşelerini kırar fırça darbelerini bulursanız okadar başarı yolunuz açılır diğerleri teferruattır sürrealist dijital resimler yaparsınız hayal gücünüzü zorlayın her türlü başarı elinizde yardımcı araçlar pc takılan gelişmiş tablet şeklinde çizim tahtası vede ucu plastik uçlu kalemden başkası değildir.  takıldıgınızda sorabilirsiniz selamlar..

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
Toplam Hit: 2172 Toplam Mesaj: 11