Kaliteli Photoshop Yapmak Neye Bağlı ?
-
Merhaba arkadaşlar ...
Bilindik konular ama uzun zamandır internetten uzak kaldım belki yeni buluşlar vs gelişmeler olmuştur diye düşündüm...:)
Benim bildiğim en son Photoshop CS4 vardı iyi bir photoshop porgramı yalnız kullanmaya bilene iyi :)
Kaliteli bir Photoshop yapmabilmek için neler gerekli ? neler bilmemiz gerek ?
Biliyorum aranızda çok iyi Photoshop yapanlar var ...
Ustaların yorumlarını bekliyorum ... -
ve arkadaşlar yarım saattir arıyorum Son sürüm photoshop download linkleri verebilicek mürid varsa çok minnettar kalıcam gerçekten .
-
Kaliteli bir photoshop yapmak için iyi bir programlama dili gerekli :D
Kaliteli fotomontajdan ise kasıt ve kullanacağın yazılım photoshop ise "layer, layer, layer"
Portable'ı indir CS4'ün son sürümü. Sadece 50 mb linklerden birini seç :\
http://hotfile.com/dl/19169361/b0dd8fb/Portable20Photoshop20CS4.exe http://rapidshare.com/files/319331662/Portable_Photoshop_CS4.exe
-
bence gözlem ve el beceriside var işin içinde
-
hayal gücü birazda el becerisi diyorum ogrendıkten sonra %100 e yakın düşünce gucu dıyorum hatta :)
-
sadece hayalgücü ve zevk meselesi bence ötesi yok yani :) birde yaratıcı olmak gerekli taklit değil kendi işlerini yapıcaksn
-
sana bağlı
-
işin yetenek ve yaratıcılık kısmında takıldım :s
-
özgün olma , kreatif olma ve yaratıcılık.
-
Yetenek,gözlem ve programa sahip olmak.
-
arkadaşlar gözlem çok önemli fotomontaj yapan tanınmış ustaları inceledim hepsinin ortak kullandığı basit bir prg pohotoimpresssion 3 prg başladıkları ing öz geçmişlerinde yazıyorlar neden diye mail attım bana yazdıkları cevaplar resimde piksel olayı kareler şeklinde eğer siz burda pikseli büyütüp köşelerini kırarak yaparsan bitün resim mantajlarında bir numara olursun diyorlar yaptığım fotomontajları reklam şirketi ile paylaşıyorum çok küçük bir ücret karşılığı daha sonra izmirde reklamcıların yaptıkları çalışmalar basılmadan önce piksel düzeltirici ve fotograf netleştirici birkaç firmaya gider orda bilgisayarda netleme ve ince düzenleme yani bozuk pikseller düzeltme işlemi yapılır bunun size bir resim için fiyatını kaça yapıyorlar söyleyim 2000 ytl yaparlar yani makina bir fotografı saatlerce tarar süre tam 24 saat ile 48 saat arası sürer sonra alınan format tekrar reklam şirketine gider orda büyük baskılara girer bu işlemi yapanlar iyi para kazanıyor kimseyede sır vermiyor bu prg mı büyük firmalar kullanıyor birde fbı resim çok net oluyor çizdiğiniz düzenlediğiniz resimler nasıl net çıkıyor hayret edersiniz oraya beni bile sokmuyorlar adamlar para kazanıyor bu işi araştırın ögrenin tek aklınızda olsun püf noktasını ben size söyleyim başka yerde bulamazsınız çizim fırçaları bol bol kullanın bulun kare pikseller üzerinde ne kadar oynarsanız köşelerini kırar fırça darbelerini bulursanız okadar başarı yolunuz açılır diğerleri teferruattır sürrealist dijital resimler yaparsınız hayal gücünüzü zorlayın her türlü başarı elinizde yardımcı araçlar pc takılan gelişmiş tablet şeklinde çizim tahtası vede ucu plastik uçlu kalemden başkası değildir. takıldıgınızda sorabilirsiniz selamlar..