folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kalosuz Bağlantı Problemi

Kalosuz Bağlantı Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Laptop la beraber zyXEL p6oo series kablosuz modem aldım.Normal porttan bağlıyabiliyorum ama wireless bağlanamıyorum.Hata nerde yardımcı olun ltfn delirecem..

http://img289.yukle.tc/image.php?id=918ms.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Hoca öncelikle hatanın modemden kaynaklandığına eminmisin yeni belki labtop ta bi problem olabilir yada wirales kapalı olabilir gibi gibi....

Ama sorun kesin modemde diyorsan o zaman şifreleme yöntemini (eğer varsa ayarlarda öyle bişey) otomatik yap ve bir şifre belirle sonra modeme reset at (fabrika ayarlarına döndürme) ve laptoptan  tekrar ağ ara, bulması lazım. 

Bulduktan sonra belirlediğin şifreyi gir bağlan.

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Dengbej bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca öncelikle hatanın modemden kaynaklandığına eminmisin yeni belki labtop ta bi problem olabilir yada wirales kapalı olabilir gibi gibi....

Ama sorun kesin modemde diyorsan o zaman şifreleme yöntemini (eğer varsa ayarlarda öyle bişey) otomatik yap ve bir şifre belirle sonra modeme reset at (fabrika ayarlarına döndürme) ve laptoptan  tekrar ağ ara, bulması lazım. 

Bulduktan sonra belirlediğin şifreyi gir bağlan.

-----------------------------

teşekkürler arkadaşım.

ayarladım çözdm problemi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Rica ederim hoca, işin görüldüyse tamamdır :)

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 4