folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kalpazanlıklar,Yaptığınız Dolandırıcılıklar Yada Dolandırıldığınız Vukaatlar

Kalpazanlıklar,Yaptığınız Dolandırıcılıklar Yada Dolandırıldığınız Vukaatlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    bir kere kadıköyde mal gibi program cdsi alacaktım.adam 20 lira dediydi.cebimde de 5 lira felan kalmıştı.Avcılara dönecektim.indire indire 3 milyon yaptıydı cd yi bir b*kluklar olduğunu o anda anlamıştım.20 milyondan 3 e indirtip almayacak olsam kesin sıkı bir dayak yerdim.Allahtan akpil doluydu ama iki deniz otobüsünü bekledim.Ayak üstü pazarlık yapalım derken dolandırıldık a.q.Cd boş çıktı.Kendimi 3 milyona boş cd aldım diye teselli ediyordum :P.Yazıcıoğlundan daha cd alma cesaretinde bulunmadım tavsiye de etmiyorum

iyi biri değil... TBT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

cin gibisin derler hep. uyuşuk olduğum vakitlerde de hiç o tür elemanlara ras gelmedim. kısacası hiç dolandırıldığımı hatırlamıyorum. ama kardeşime 3 tane 1'er milyon lira verip 10 milyon lirayı ondan aldıktan sonra bak sana 3 tane bana 1 tane para kaldı dediğim çok olmuştur.

Edit: qambler robin hood musun sen amk :D

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Bi ara coca cola kırmızı halkayı bulanlaramıydı bilmem kaç tane kırmızı halka getirenleremiydi neydi ; tangle veriyordu bizde arkadaşlarla normal klasik halkaları kırmızıya boyayarak farklı farklı marketlere dağıtıp birer tangle alıyorduk ve benim 36 tangle'ım olmuştu...

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

bizim mahallenin tecrübeli 4 piçi

ben raşit anıl tolga

bir yaz günü ve cok sıcak paramız 0 neyse dedik bişiler çalak da yiyek dondurma falan gittik bakkala 2 s ikavga etmeye basladı bizim cocuklardan bakkalın onunde adamda onları ayırdı ıcerı aldı konusuyo bızde actık algıdaların oldugu yerın kapagını içerden 1 koli magnum 1 koli cornet max falan alabildigmiz kadar aldık kapadık kaçtık :) aşşadaki parka bütün parka dagıttık dondurmaları :D kalanlarıda biz yedik :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Qambler'e benze bir hikayemiz yurttayken vardi,daha ufagiz o zamanlar 20-25 kisi cikmisiz aksam 10-11 gibi ,balkon magazasindan kot,t-shirt falan aliyoruz(zengin semtlerdeki villalarin bahcelerinde falan t-shirt,kot falan asiyolardi kurutmak amacli bizde ,zorunluluktan odunc aliyorduk :))) ) neyse iste giyim isini halletmisiz yuvaya donuyoruz...yol kenarinda bugunde hala calisiyor adamlar,unlu bir dondurmaci var :) ,yaz oldugu icin masalar falan disarda,adamlarin kendilerine ozel bahce gibi alanlari var dondurma dolaplari disarda,elektrikli falan...biraz bekledik,saat baya gecti ortalikta kimse yok :) ...birtane dondurma dolabini soktur yerinden ,tekerlikli tangur tungur yurda goturuyoruz dolabi :))) ..dusunun 20-25 kisi ortalarindan birsey surukluyor ,gecenin bir yarisi....yurda gelmisiz dolabin camini soktuk...icinden kulahlar falan cikti...yurtta cocuklari uyandirdik gecenin ortasinda :) "gel dondurmaaaaa "gaymakli dondurma......."  vay be ne gunlerdi,duygulandim :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2304 Toplam Mesaj: 5