Kalpazanlıklar,Yaptığınız Dolandırıcılıklar Yada Dolandırıldığınız Vukaatlar
-
bir kere kadıköyde mal gibi program cdsi alacaktım.adam 20 lira dediydi.cebimde de 5 lira felan kalmıştı.Avcılara dönecektim.indire indire 3 milyon yaptıydı cd yi bir b*kluklar olduğunu o anda anlamıştım.20 milyondan 3 e indirtip almayacak olsam kesin sıkı bir dayak yerdim.Allahtan akpil doluydu ama iki deniz otobüsünü bekledim.Ayak üstü pazarlık yapalım derken dolandırıldık a.q.Cd boş çıktı.Kendimi 3 milyona boş cd aldım diye teselli ediyordum :P.Yazıcıoğlundan daha cd alma cesaretinde bulunmadım tavsiye de etmiyorum
-
cin gibisin derler hep. uyuşuk olduğum vakitlerde de hiç o tür elemanlara ras gelmedim. kısacası hiç dolandırıldığımı hatırlamıyorum. ama kardeşime 3 tane 1'er milyon lira verip 10 milyon lirayı ondan aldıktan sonra bak sana 3 tane bana 1 tane para kaldı dediğim çok olmuştur.
Edit: qambler robin hood musun sen amk :D
-
Bi ara coca cola kırmızı halkayı bulanlaramıydı bilmem kaç tane kırmızı halka getirenleremiydi neydi ; tangle veriyordu bizde arkadaşlarla normal klasik halkaları kırmızıya boyayarak farklı farklı marketlere dağıtıp birer tangle alıyorduk ve benim 36 tangle'ım olmuştu...
-
bizim mahallenin tecrübeli 4 piçi
ben raşit anıl tolga
bir yaz günü ve cok sıcak paramız 0 neyse dedik bişiler çalak da yiyek dondurma falan gittik bakkala 2 s ikavga etmeye basladı bizim cocuklardan bakkalın onunde adamda onları ayırdı ıcerı aldı konusuyo bızde actık algıdaların oldugu yerın kapagını içerden 1 koli magnum 1 koli cornet max falan alabildigmiz kadar aldık kapadık kaçtık :) aşşadaki parka bütün parka dagıttık dondurmaları :D kalanlarıda biz yedik :D
-
Qambler'e benze bir hikayemiz yurttayken vardi,daha ufagiz o zamanlar 20-25 kisi cikmisiz aksam 10-11 gibi ,balkon magazasindan kot,t-shirt falan aliyoruz(zengin semtlerdeki villalarin bahcelerinde falan t-shirt,kot falan asiyolardi kurutmak amacli bizde ,zorunluluktan odunc aliyorduk :))) ) neyse iste giyim isini halletmisiz yuvaya donuyoruz...yol kenarinda bugunde hala calisiyor adamlar,unlu bir dondurmaci var :) ,yaz oldugu icin masalar falan disarda,adamlarin kendilerine ozel bahce gibi alanlari var dondurma dolaplari disarda,elektrikli falan...biraz bekledik,saat baya gecti ortalikta kimse yok :) ...birtane dondurma dolabini soktur yerinden ,tekerlikli tangur tungur yurda goturuyoruz dolabi :))) ..dusunun 20-25 kisi ortalarindan birsey surukluyor ,gecenin bir yarisi....yurda gelmisiz dolabin camini soktuk...icinden kulahlar falan cikti...yurtta cocuklari uyandirdik gecenin ortasinda :) "gel dondurmaaaaa "gaymakli dondurma......." vay be ne gunlerdi,duygulandim :D