Kamera Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ii aksamlar arkdaslar bız yenı bı market actık ankarada babam bu market ıcın pc 2 tanede webcam aldı dıyceksın webcam ıle guvenlık olurmu olmaz cok saglıklı bızde farkındayız ama 1000 - 2000 tl verıpde camera sıstemı kurduraacak durumda da degılız sımdı bu cameralar ıcın kayıt yapabılecek bı program bılen yada elnde olup upload edebılecek olan varsa cok sevınırım..

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

http://www.ercanyazilim.net/programoku.asp?id=178

fiyatıda çok değil. bunu kullanabilirsin.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

cok degılde belesınden olanı yokmu bunun :( suan 75 tl bıle cok yaa dunya masrf ettık market ıcın :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

aklında olsun. iş yeri için sen sen ol korsan yazılım kullanma. yarın öbürgün kat kat fazlası çıkarsa cebinden, ozaman daha çok koyar.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

sımdılık kullanacaz zaten bıraz durumu duzlettıkden sonra normal camera sıstemıne gececez

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

pm at hacı sana cok güzel maliyete kamera sistemi nasıl kurulur anlatacam tek tek

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

attım kardesım msn adresımı falan beklıyorum

Toplam Hit: 906 Toplam Mesaj: 7