folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Kamera Sistemi Yapan Arkadaşlar Bir Baksın Uzaktan İzleme Sorunu

Kamera Sistemi Yapan Arkadaşlar Bir Baksın Uzaktan İzleme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir kamera sistemi kurdum 16 lık toplam 10 kamera çalışıyor başka yerden izlemek istiyorum bu kameraları mesela 100 km öteden izlemem gerekiyor team wiever kurdum bilgisayara bağlanıyorum fakat görüntüyü bir türlü alamıyorum :( ekranı herşeyi görüyorum fakat kamera ekranını açınca hiçbirşey görünmüyor fakat kameranın olduğu yerde görüntü var bu sorunu nasıl çözebilirim team wiever in ayarı falan varmı acaba ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

alternatif başka yazılımda olur bu arada dvr markası : ioma

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dvr uzerinde internete acabilecegin bir network protokol ayarinin olmasi gerekiyor.

her modelde yok ama mutlaka o dvr in uzerinde vardir.

bunu uzaktan degil direk dvr in uzerinden yapman gerekiyor.

sayet boyle bir ayar yeri varsa  (genellikle dvr menusunde network yazan yerdedir)

ip, alt ag maskesi vs leri ayarlayip,

modem den de port unu acman gerekiyor

daha sonra uzaktan ip adresini yazdiginda goruntu alabiliyor olman gerekiyor

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

logmein dene bide.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam internet uzerinden izle ben oyle yaptim

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

arkadaşlar sorunu çözdük kamera proğramının kurulumundaki şu 3d ayağı falan var onları değiştirince düzeldi lazım olan olursa böye olacak.

Toplam Hit: 1217 Toplam Mesaj: 6