Kamera"Dan Çekilen Videoyu Birleştirme[Yardım]
-
Arkadaşlar benim elimde bi video var.. Kameradan çektim bunu 5 dakikalık falan. Dosyanın türü : Mpeg File. ben bu dosyayı internette yayınlamak istiyorum..(izlesene'ye) ama denediğimde bu dosya türünü kabul etmedi bende total video converter ile dosyayı tekrar mpeg yaptım ama sağ tuş özelliklerde diğerinde mpeg file yazarken bunda Film Klibi yazıyor..
bu değiştirdiğimi izlesene'ye atabiliyorum ama sorun şurda ;
ben kamerayı çekerken durdur / çek , durdur / çek yaptığım içinmidir bilinmez 5 dk lık video boyutunu değiştirdiğimde 15 saniye oluyor..
5 dk lık videoyu windows media player ile açtığımda altında alt olarak 5-6 tane bölüm geliyor.. bunları nasıl birleştirebilirim.. o dosyanın formatını değiştirip nasıl yine 5 dk olmasını sağlayabilirim?
Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Saygılar ..
-
sony vegas diye bi prog. var onda birleştir render alırkende uygun dosya türünü seç.
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
sony vegas diye bi prog. var onda birleştir render alırkende uygun dosya türünü seç.
-----------------------------biraz daha açıklasan ? zaten ben tvc ile dosyanın türünü değiştirdim ondada öyle olmasın ?
-
ha birde windows movie maker'a atılmıyor bu 5 dk lık video.. desteklemiyor..
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
ha birde windows movie maker'a atılmıyor bu 5 dk lık video.. desteklemiyor..
-----------------------------onunla alakalı değil o :) video formatıyla alakalı
al bunu dene

Evet şimdi program açıklamasını ben yazam bari :)Program önceki sürümlerinden ek olarak HD desteği v Youtube tam uyumluluk vermektedir yeni eklenen efekt ve animasyonlar şuan piyasada başkalarına nazaran daha iyi bir konumda olduğunu göstermektedir. Youtube kullananların kolay youtube çıkışı vermekte videonuzu yükelediğinizde convert etmek için fazla beklememektesiniz. Aynı karade bir kaç pencere seçeneğini bu sürümde görebilirsiniz.Sistem minimum Gereksinimlerimiz:
- Intel Pentium 4, AMD Athlon XP (equivalent) or higher recommended
- Microsoft Windows XP SP2 Home Edition/Professional, Windows XP Media Center Edition, Windows XP Professional x64 Edition, Windows Vista
- 512 MB of RAM (1 GB or higher recommended)
- 1 GB of available hard disk space for program installation
- Windows-compatible sound card (multi-channel sound card for surround sound support recommended)
- Windows-compatible DVD-ROM for installation
- Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, M2T, QuickTime®, Windows Media® Format, DVR-MS, MOD (JVC® MOD File Format), M2TS, TOD, BDMV
- Audio: Dolby Digital® Stereo, MP3, MPA, QuickTime, WAV, Windows Media Format
- Images: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, ICO, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, PCD, PCT, PCX, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF
- Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)
Video çıkış formatlarımız:- Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, QuickTime, RealMedia™, Windows Media Format, FLV
- Audio: Dolby Digital Stereo, MPA, WAV, Windows Media Format
- Images: BMP, JPG
- Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)
- Media: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R Dual Layer, DVD+R Double Layer
Download linkimizBoyutu: 170 MBrar şifresi: www.hepsibeles.net -
saol dj_alper
konuya girdiğimde kesin hepsibelesle ilgili bi link vardır dedim doru çıktı :R :D
-
ya iyice salakca oldu bu iş..
gom playerda 15 sn
powerdvd die bi program var onda 5 dk gösteriyor ..
yapacak bi murid yokmu ya anlatsa bana ?
-
hem up.
hemde bişi sorucam..
şimdi bunu değiştirdim ama izlesene.com a koyarken yükleme sırasında hata dedi yine başka bi formata değiştirdim ondada aynısını diyor ?? bilen varmı arkadaşlar ?