Kamerası Otomatik Hareket Edebilen Oppo N3 Tanıtıldı
-
16 Megapiksel dönebilen kamera! 16 megapiksel, 1/2.3 inç sensör boyutlu kamerası, kamera uygulamasıaçıkken ekranda yapılacak ufak bir sürükleme hareketi ile otomatik olarakönden arkaya veya arkadan öne dönebiliyor. Oppo Find 7'nin özel bir yazılım ile 50 megapiksellik fotoğraf oluşturma teknolojisi bu telefonda da yer almış. Ancak bu cihazda artan megapikselden dolayı 50 megapikselden 64 megapiksellik bir değere artıyor. Yani sözün özü bu özel yazılım sayesinde Oppo N3 ile 64 megapiksel değerinde footğraflar çekebileceksiniz. Ayrıca firmanın kullanıcılara sunduğu
O-Click adındaki bir aksesuarda kameranın dönüşünü tetiklemek için ekranda sürükleme hareketi yerine fiziksel bir butonla kameranın dönüşünü sağlayabiliyor. Ek olarak bu aksesuar sayesinde telefonunuza hiç dokunmadan resimler çekebiliyorsunuz. Otomatik olarak dönebilen kameraya sahip telefonun ekran boyutu ise 5,5 inç olarak seçilmiş. IPS LCD olan bu ekran 1080p çözünürlüğe sahip ve 403 ppi derecesini kullanıcıya sunuyor.
İşlemci tarafında Qualcomm'un tercih edildiği modelde Snapdragon 801yongaseti mevcut. Batarya tarafında ise 3000 mAh kapasiteli pil kullanan Oppo, VOOC mini Rapid Charge tarafından destekleniyor. Bu sayede cihaz normale göre daha hızlı şarj oluyor.
Skyline Notification 2.0!
İlk olarak Oppo Find 7'de gördüğümüz bu özellik, 2. versiyonu ile Oppo N3'te yeniden karşımıza çıktı. Oppo cihazında tek bir bildirim LED'i yerine tamamen aydınlatılan bir alt kenarı tercih ediyor. Telefonda ek olarakparmak izi tarayıcısı da mevcut.
kaynak: http://shiftdelete.net/oppo-n3-tanitildi-55708
Arkadaşlar cihazın getirdiği yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz kameranın otomatik dönebilmesi veya O-Click isimli ek aparat benim oldukça ilgimi çekti.
Bence oppo iyi iş çıkarmış kendini tekrarlayan telefonlardan usanmıştım böyle orjinal fikirlere ihtiyaç var 2.3 ghzı 2.5 e çıkarıp amiral gemi diye kakalıyor çoğu firma.
-
-
kamera dönünce ne oluyo ne işe yarıyo onu anlamadım hala ben :/
-
joe_black bunu yazdı
kamera dönünce ne oluyo ne işe yarıyo onu anlamadım hala ben :/
ön kamerayla arka kamera aynı kalitede oluyor mesela hocam : )
ya da karşıya bakacak şekilde kullanıp sapık kamerası olarak da kullanabilirsin :D
-
O kamera donme ozelligi kameradan mi yoksa yazilimla mi yapilmis, oyleyse yakindir romla bizim aletlerede yapilir
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
O kamera donme ozelligi kameradan mi yoksa yazilimla mi yapilmis, oyleyse yakindir romla bizim aletlerede yapilir
Donanımsal olarak öyle. Kamera oynar başlıklı :D
-
burada türkiyedeki oppo temsilcisi bundan önceki model olan n1 den biraz bahsediyor o telefonunda kamerası dönebiliyordu
-
Eskiden Nokia Telefonlarda da vardı bu Kamera dönme özelliği Otomatik Değildi ama Dönüyordu :) ozaman bukadar caf caflı tanıtılmadı telefonlar, Ben hala Pil ömürlerinin 1 hafta filan olmasını bekliyorum okadar ilerliyor teknoloji pillerde hiç bi değişim yok :)

-