Kameraya Göstermeyen Led

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

selamlar

bi aralar bi doküman dolaşıyodu led gibi bişey yapıyoduk boynumuza asıyoduk kameralarda yüzümüz falan böyle bembeyaz nurlu gibi çıkıyodu belli olmuyodu. bu şeyin ismini hatırlayan varmı? sağda solda aradım ama bulamadım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

uzaktan kumandanin vericisi gibi bir seydi o

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

kızıl ötesi oluyor ama şimdiki kameraların kenarlarında bir sürü led var farkettiysen o dediğin sistem işe yaramasın diye o :)

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

kızıl ötesi oluyor ama şimdiki kameraların kenarlarında bir sürü led var farkettiysen o dediğin sistem işe yaramasın diye o :)

hocam cep telefonuyla çekemesinler yeter, arkadaşları korkutucam cinliyim diye :D 7-8 ledli bi aletti adam boğazına takıyodu kolye gibi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

infrared led, kısaca infraled de derler, kızılötesi led, kamera sistemleri kızılötesine duyarlı olduğu için, kızıl ötesi ışığı görebiliyorlar, o yüzden gece görüşü için kızılötesi projektörler kullanılır, led'leri kullanarak büyük açılı bir kızılötesi ışık kaynağı oluşturursan, ve buna kameradan bakarsan, parlayan bir ışık huzmesi olarak görürsün, gündüz güneşe çevrilmiş bir kamera gibi, ayrıca kameraların kullandığı kızılötesi projektörlerden etkilenmez,

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

araba plakasına takıcaksan dikkat et yakalanma

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

arkadaşın dediğin gibi ır ledlerden oluyo mesela tv nin kumandasını tut herhangi bi kameraya parladığını göreceksin

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 929 Toplam Mesaj: 7