folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kamerayı Tanıttım Ama Acılmıyor

Kamerayı Tanıttım Ama Acılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    s.a beyler kamerayı acamıorm suan kullanılıyor diyo veya takıp takmadgnızdan emın olun diyor taktgma emınım kullanılmadgnada tekrar kaldrıp nasıl tanıtırım veya nasıl yapcam :S

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    hacım ne kamerası bu? web cam mı ? bak sımdı - drıverın uyumsuz olabilir - driverın dosyalarından bir ya da birkaçı bozuk olabilir. - kamerayı bagladıgın giriş bozuk olabilir vs.. vs.. denetim masasından kaldır başka bir driver indirip kur birde birde kurulum talimatlarını bire bir uygula :) hadı kolay gelsın

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

tamam hocam denerim saolasın

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Newyork
    Newyork's avatar
    Erkek
    Önce SiL YükLedigin Programi Sonra Camerayi Sök Pcden Önce YükLe Sonra Camerayi Tak .) Bu Kadar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    aybilinmeyen aygıt yazısı çıkıyorsa ona tıkla küçk pencerede bilinmeyen aygıt yazan(koyu siyah olana ama ) tıkla. sonra kaldır de. tekrar dene usb girişine sok olasıya kadar sok çıkar. bendede oluyordu genelde. pc çift çekirdek dalgası ondan yapıyordu.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    kameranın sürücüleriyle gelen amcap benzeri programlar çalışıyorsa ondan olabilir... Onu kapatırsan msnde  açabilirsin..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 996 Toplam Mesaj: 6