Kan Aranıyor
-
Merhaba herkese, arkadaşımın annesi Bursa'da ameliyat olacak. 0 rh- kan arıyoruz, 1 haftamız varmış ortalama. Eğer kan bağışlamak isteyen olursa Fatma Çelik adına olacak, Bursa'da herhangi bir kızılay'dan bağışlanabiliyormuş.
Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
-
Kızılay farklı kan grubu ile takas yapıyordu benim kanım AB rh (+) ve Bursadayım eğer takas olayı oluyorsa yardımcı olurum..
-
Up olsun
-
mavii bunu yazdı
Kızılay farklı kan grubu ile takas yapıyordu benim kanım AB rh (+) ve Bursadayım eğer takas olayı oluyorsa yardımcı olurum..
Pm attım izninle.
-
vefat eden annemin kan grubuyla aynı. zor bulunan kanmış. inşallah bi an önce bulursunuz. Allah yardımcınız olsun.
-
ajan1111 bunu yazdı
vefat eden annemin kan grubuyla aynı. zor bulunan kanmış. inşallah bi an önce bulursunuz. Allah yardımcınız olsun.
Amin, Allah razı olsun. Allah rahmet eylesin validene.
-
qckmrdrr 0 rh (-) be_cool 0 rh (-) Ankara Nespace 0 rh (-) Ankara catlax66 0 rh (-) Ccaglayan 0 rh (-) DanqerLine 0 rh (-) Sharp 0 rh (-) Ankara Yenimahalle rapidhacker550 0 rh (-) Antalya Alanya risk53 0 rh (-) Antalya Alanya emcyaman 0 rh (-) Balıkesir Biocyte 0 rh (-) Bursa Osmangazi sandman02 0 rh (-) Eskişehir Tepebaşı gafman 0 rh (-) İstanbul enter 0 rh (-) İstanbul Roe 0 rh (-) İstanbul Beykoz musty28 0 rh (-) İstanbul Eyup Esconda 0 rh (-) İstanbul Hisarüstü heza 0 rh (-) İstanbul Kadıköy volkan 0 rh (-) İstanbul Kağıthane DioNYsoS 0 rh (-) İstanbul Kocamustafapaşa ed_a 0 rh (-) İstanbul Maltepe ustura 0 rh (-) İstanbul Şişli ustura 0 rh (-) İstanbul Şişli Khaine 0 rh (-) İzmir headhunterz 0 rh (-) İzmir Bornova Silent_King 0 rh (-) Kayseri Melikgazi OdiN 0 rh (-) Kırklareli Babaeski Odin 0 rh (-) Kırklareli Babaeski corelsnake 0 rh (-) Sakarya lucas 0 rh (-) Samsun Çarşamba -
Çok geçmiş olsun.O bölgede ki sosyal medya hesaplarına yazabilirseniz durum paylaşıyorlar en kısa sürede bulunur inşallah
-
Listeden bir kişiye yazdım, çok sağ ol hocam.
-
Bulunduğunuz yerdeki en yakın askeri birliğe başvurun. Yardımcı olurlar.