folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanada'da Eğtim Olanakları-Bu İşlerle İlgilenen Varmı Bizden

Kanada'da Eğtim Olanakları-Bu İşlerle İlgilenen Varmı Bizden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

Kanada da collage eğitimi almak istiyorum (ingilizce hazırlık kursu olması lazım). bu işlerle ilgilenen gitmiş gitmeyi düşünen birisi var mı?

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Aynen Banada Lazım Ne Yapmak Gerek Vs Vs. Seneye Bende Gidicem Ama Hiç Bi Bilgim Yok.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Bende kanadayı düşünüyorum eğitim süper yaşam kaliteside öyle yolda çöp satsan 3000 dolar kazanırsın o biçim.Tecrübesi olan varsa banda anlatabilirmi.

Yaptık bişiler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

walla alsan satsan gibi hayallerle gitme hüsrana uğrarsın en az 1 sene birşeyi yapamayabilirsin belkide gittiğinde dayanamaz dönersin kolay değil hayal kurma bence reel olarak düşün ve öyle git o çöpleri alıp satmak oranın şartlarında kolay değil o hesapları boşver yani ama gidebilirsen geleceğin açısından süper olur onuda belirteyim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

ben eğitim için gidecem üstüne de dilimi geliştiririm

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

ben eğitim için bilgi veremeyebilirim ancak iş için bulundum. Güzel yerdir. İngilizce'nin yanında Fransızca da öğrenebilrisin. Quebbeck bölgesi Fransızca konuşuyor, tabi diğer bölgelerde de kısmi yaygın sayılır. Ancak aksanın biraz kayabilir:D

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Benim bi tanıdığım bayan var.

kanadaveben.com sitesi. iyi birisidir, 5 yıldır tanırım kendisini. site üzerinden irtibata geç, tavsiye ederim...

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

bi up daha

Toplam Hit: 1031 Toplam Mesaj: 9