Kanada'da Eğtim Olanakları-Bu İşlerle İlgilenen Varmı Bizden
-
Kanada da collage eğitimi almak istiyorum (ingilizce hazırlık kursu olması lazım). bu işlerle ilgilenen gitmiş gitmeyi düşünen birisi var mı?
-
Aynen Banada Lazım Ne Yapmak Gerek Vs Vs. Seneye Bende Gidicem Ama Hiç Bi Bilgim Yok.
-
Bende kanadayı düşünüyorum eğitim süper yaşam kaliteside öyle yolda çöp satsan 3000 dolar kazanırsın o biçim.Tecrübesi olan varsa banda anlatabilirmi.
-
walla alsan satsan gibi hayallerle gitme hüsrana uğrarsın en az 1 sene birşeyi yapamayabilirsin belkide gittiğinde dayanamaz dönersin kolay değil hayal kurma bence reel olarak düşün ve öyle git o çöpleri alıp satmak oranın şartlarında kolay değil o hesapları boşver yani ama gidebilirsen geleceğin açısından süper olur onuda belirteyim
-
ben eğitim için gidecem üstüne de dilimi geliştiririm
-
ben eğitim için bilgi veremeyebilirim ancak iş için bulundum. Güzel yerdir. İngilizce'nin yanında Fransızca da öğrenebilrisin. Quebbeck bölgesi Fransızca konuşuyor, tabi diğer bölgelerde de kısmi yaygın sayılır. Ancak aksanın biraz kayabilir:D
-
up
-
Benim bi tanıdığım bayan var.
kanadaveben.com sitesi. iyi birisidir, 5 yıldır tanırım kendisini. site üzerinden irtibata geç, tavsiye ederim...
-
bi up daha