folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanadada İngilizce Eğitimi Hakkında Bilgisi Olanlarrrr

Kanadada İngilizce Eğitimi Hakkında Bilgisi Olanlarrrr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRzMaN
    KaRzMaN's avatar
    Erkek

Selam millet, benim bu sene okulum bitiyo ve turizmci olduğum için bir yabancı ülkede dil eğitim kurslarına gitmeyi düşünüyorum. Kız arkadaşım kanadada olduğu için orayı düşünüyorum. En uygun fiyat ne kadar olur, üç aylık kurs falan, orda okuyan, tanıdığınız birileri falan varmı? Yardımcı olursanız aciyip sevaba girersiniz.

koysalar önüme barikatta, çocukta yaparım tarikatta :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dayi evden çıktığımız yok memlekette bilmiom ki kanadada yer sölim

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRzMaN
    KaRzMaN's avatar
    Erkek
    bilenlere sordum zaten, sen canını sıkma 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Tariqatın kayıp adminlerinden; Pic_boy ki kendisi HolyOne'ın 468434864349843545413 adet kuzeninden bir tanesi olup kanada'da okumaktadır.. saat sabah 5 civarı orada saat akşam 9 oluyor ondan dolayı genellikle gece yarısı nette, at buradan pm msnde konuşun ne istiosan söler..

Eğer eklemezse benim adımı ver ama fazlada sıkma adamı :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

DOSTUM BEN KANADADA OKUDUM.! 2002'NİN YAZINDA GİTTİM KANADAYA 3 AY KALDIM TORONTODA. ILAC DİYE Bİ FİRMAYLA GİTMİŞTİM..!

ÖNCELİKLE SANA ŞUNU SÖYLİYİM KANADA AVRUPADAN ÇOK  UCUZ Bİ YER O YÜZDEN MİLLET KANADAYI TERCİH EDİYO. BEN İNGİLTEREYEDE GİTMİŞTİM AMA O ZAMANLAR KÜÇÜKTÜM SANA ŞU KADARINI SÖYLİYİM KANADAYI DEĞİŞMEM İNGİLTEREYE. VE TORONTODA MANYAK ZENCİ FESTİVALLERİ OLUYO VARYA HASTA OLURUSN BEN ÖMRÜ HAYATIMDA GÖRMEDİĞİM JİPLERİ GÖRDÜM ORDA MANYAK KARILAR FALAN OLUYO. AH ULAN AHH AKLIMA GETİRDİN BANA O GÜNLERİ KEŞKE TEKRAR GİDEBİLSEYDİM. BU ARADA DİKKAT ETMEN GEREKEN Bİ ŞEY VAR KANADANIN BATISI YANİ QUEBEC VE MONTREAL FALAN SADECE FRANSIZCA KONUŞUYOLAR BAZI YERLERİNDE YANİ EĞER KANADAYA GİDECEKSEN SANA TAVSİYEM TORONTOYA GİT NEW YORK'UN HEMEN ÜSTÜNDE HEM ORDAN NEW YORK'ADA KAÇARSIN BEN GİDEMEMİŞTİM NEW YORK'A. VARYA AGA KARILAR DİREK YAZILIYO TORONTODA HİÇ KAÇIRMA BAK DİREK YAZIL SENDE ÇEKİNME YANİ BU KONUDA.

YANİ BAK DOSTUM UZUN LAFIN KISASI İNSANA SAYGI VAR İNSANA DEĞER VAR BENCE GİT Bİ GÖR YANİ PİŞMAN OLMAZSIN..! EĞER GİDERSEN BANADA  Bİ NEW YORK YANKEES'İN ŞAPKASINDAN AL SİYAH OLSUN UNUTMA AMA :))

SANA BOL ŞANS..!  (SORUN OLURSA MESAJ AT BANA)

Fuck this world if they cant understand me!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    Yardimci olurum ben sana msn adresini ver bakiim

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    PacoRabanne...dayi sus yaw canımız çekti ühüü :((

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRzMaN
    KaRzMaN's avatar
    Erkek
    selam pic_boy, msn y.talha@mynet.com  şimdiden sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. orda üç ay dil eğitimi yaklaşık kaç lira tutar. yeterli ingilizceye sahibim. neyse msnde görüşürüz ama sen genellikle sabaha karşı nette oluyomuşsun, bende kasımın 8 inden sonra sabaha kadar nette olucam, şimdilik memlekette olduğum için 24'e kadar kalabiliyorum.

Toplam Hit: 1002 Toplam Mesaj: 8