Kanadalı Aktör Leslie Nielsen Öldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

“Çıplak Silah” filmleriyle tanınan Kanada doğumlu Amerikalı aktör Leslie Nielsen, 84 yaşında hayatını kaybetti.

Menajeri, zatürree tedavisi gören Nielsen'in Ft.Lauderdale'deki evine yakın bir hastanede dün öldüğünü açıkladı. Nielsen, New York'ta 150 canlı televizyon programına çıktıktan sonra 1950'lerin ortasında Hollywood'a geldi. Başlangıçta ciddi bir aktör olarak tanınan Nielsen'in muzip karakteri, 1980'de “Airplane” filmiyle öne çıkmaya başladı. Film o dönemde büyük gişe yaptı. Nielsen ayrıca akıllara kazınan "Naked Gun" (Çıplak Silah) filmi serisinin de başrol oyuncusuydu.

http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheBGVZBGLLIG5PZWXZZW4=UGVVCGXLLVBLB3BSZQ==/imgleslie%20nielsen2.jpg

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun çok severdim, espirileri filmlerindeki replikleri canlandı gözümde şu an,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    Toprağı bol olsun !!! bende severdim :)

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Leslie ismini köpek lessie sandım, yuh diyecektim ite bak ne kadar da uzun yaşamış...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    tahribatta bunu bekliyordu.. bu adam ölsede konu açılsa ağlasak !! ahh ah

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

allah rahmet eylesin bir kac filmini seyrettim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 5