Kanal 1 Den Cehalet Ötesi Bir Haber :)
-
m
sn gruptaki arkadaşlara açın demiştim açamadılar bende ön bellekten kayıt ettim haber şu: Cep telefonuyla bir yeri aradığınızda arama yönlendirme servisleri etkin v.b bir servis mesajı gelir Bu telefonunuz kapalıyken otomatik sizi arayanların size mesaj olarak bildirilmesi içindir. Bunuda herkes bilir
Haberde bu tür şeyin kontör gitmesi demek olduğunu söylüyorlar Sonrada ##002# yaparsanız bu geçer diyorlar ##002# olayı yönlendirmeleri iptal etmeye yarar bunuzatenana servisten yapıldığı için işe yaramaz haberde spiker yapıyor hala daha olmadı kontörümüz gitmeye devam ediyor gibi birşey söylüyor
Bir haberci bu kadar cahil olabilirmi :))
Alın Haber videosu
-
yeeeah yutup isterük :D
-
edit
-
:S he he :D Bu kadar olur dedirticek bişi yani .
-
-
Medyamızdaki son dönemdeki aptallaşma gerçekten çok bariz
-
hocam kanal 1 e laf etmeyin ya bir kanal 1 bir de tv 8 sansürsüz film veriyor :D aptal olursada olsn ben mazur görüyorum :))
-
avea da yeni alınan hatlarda, telesekretere yönlendirme aktif halde gelir, bu bir süre kullanıcının kontörünü yer, akıllanan kullanıcı bu işlemi yapar, demekki neymiş : o uyarı sadece "arayanıbil" ve varyasyonu servislerde değil, telesekreter dahil tüm yönlendirmelerde aktifleşen bir uyarıymış, ve yönlendirme iptal işlemi işe yarıyormuş. demekki cahil demeden önce emin olmalıymışız, kem küm ...
edit: haberde dedilerse bu bu anlama gelir diye ; o zaman haklısın bak =)