Kanal 1 Den Cehalet Ötesi Bir Haber :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

msn gruptaki arkadaşlara açın demiştim açamadılar bende ön bellekten kayıt ettim

haber şu: Cep telefonuyla bir yeri aradığınızda arama yönlendirme servisleri etkin v.b bir servis mesajı gelir Bu telefonunuz kapalıyken otomatik sizi arayanların size mesaj olarak bildirilmesi içindir. Bunuda herkes bilir

Haberde bu tür şeyin kontör gitmesi demek olduğunu söylüyorlar  Sonrada ##002# yaparsanız bu geçer diyorlar ##002# olayı yönlendirmeleri  iptal etmeye yarar bunuzatenana servisten yapıldığı için işe yaramaz haberde spiker yapıyor hala daha olmadı kontörümüz gitmeye devam ediyor gibi birşey söylüyor

Bir haberci bu kadar cahil olabilirmi :)) 

Alın Haber videosu

http://rapidshare.com/files/151482076/Unbenannt.rar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    yeeeah yutup isterük :D

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    edit

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    :S he he :D Bu kadar olur dedirticek bişi yani .

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Medyamızdaki son dönemdeki aptallaşma gerçekten çok bariz

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    hocam kanal 1 e laf etmeyin ya bir kanal 1 bir de tv 8 sansürsüz film veriyor :D aptal olursada olsn ben mazur görüyorum :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Erkek

avea da yeni alınan hatlarda, telesekretere yönlendirme aktif halde gelir, bu bir süre kullanıcının kontörünü yer, akıllanan kullanıcı bu işlemi yapar, demekki neymiş : o uyarı sadece "arayanıbil" ve varyasyonu servislerde değil, telesekreter dahil tüm yönlendirmelerde aktifleşen bir uyarıymış, ve yönlendirme iptal işlemi işe yarıyormuş. demekki cahil demeden önce emin olmalıymışız, kem küm ...

edit: haberde dedilerse bu bu anlama gelir diye ; o zaman haklısın bak =) 

Toplam Hit: 1449 Toplam Mesaj: 8