KANAL Koruma Botu Coderler Varsa Su Komuta Bakabilirler Mi?
-
}
if !at isin $1 {
.sajoin $2 0
.set %shunchan $chr(35) $+ $rand(a,z) $+ $rand(999,9999)
.sajoin $2 %shunchan
.sajoin $$me %shunchan
.topic %shunchan 12 $+ $2 $+ : 6A4SK7YE10Li 5 IRC AGi Kurallarina Uymadiginiz Tespit Edilmi?tir. 8,2ASK2,8BOT Sistemi Tarafindanan 10 Saniye Sonra Banlanacaksiniz.
.msg %operchan $2 $+ : 0,1 Kurallar Hatirlatildi, 10 saniye sonra Gline Atilacaktik!
.shun $2
.part %shunchan
.timer 1 10 /gline $2 4200 0,1 XXX irc. Agi Güvenlik Sunucu kurallarina Uymadiginiz Tespit edilmiStir. 2 saat Banlisiniz! 12ASKB13OT 0,4 Özel Koruma Sistemi System Security
}yukaridaki Komut bir irc.server mIRC Koruma Botudur !at nick Yazildiginda 10 Sn.sonra Nicke Kline Atiliyor. Ama isin Kötu Tarafi Bunu Userlerde !at nick yaptimi Bot Atiyor Anliyacaginiz herkez bir Birini Atiyor Ben Sadece Admin Operlerin Bunu Kullanabilmesini istiyorum Baska Ne Eklersem userler Bu Komutu KUllanamazlar Varsa Bilen Yardimci Olsun Lutfen
-
if isim = @*
....
else ignore...
Yazdıgın dıl konusunda bı fıkrım olsa idi daha cok yardımcı olabılırdım...
Ama yazanın nickindeki @ yada + işaretini kontrol edersen rahat olur diye düşünüyorum ?
-
Saol Hocaya Ama Kafaya Taktim Bunu Ben Ayni Anda Yetkisi Olmayan Userlerde Kullaninca POkunu cikariyorlar Anliyacagin Elbete Cikacak Yol Göstercek Birileri. Tesekur Yinede Agam.