folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder KANAL Koruma Botu Coderler Varsa Su Komuta Bakabilirler Mi?

KANAL Koruma Botu Coderler Varsa Su Komuta Bakabilirler Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASKYELi
    ASKYELi's avatar
    Erkek

}
      if !at isin $1 {
        .sajoin $2 0
        .set %shunchan $chr(35) $+ $rand(a,z) $+ $rand(999,9999)
        .sajoin $2 %shunchan
        .sajoin $$me %shunchan
        .topic %shunchan 12 $+ $2 $+ : 6A4SK7YE10Li 5 IRC AGi Kurallarina Uymadiginiz Tespit Edilmi?tir. 8,2ASK2,8BOT Sistemi Tarafindanan 10 Saniye Sonra Banlanacaksiniz.
        .msg %operchan $2 $+ : 0,1 Kurallar Hatirlatildi, 10 saniye sonra Gline Atilacaktik!
        .shun $2
        .part %shunchan
        .timer 1 10 /gline $2 4200 0,1 XXX irc. Agi Güvenlik Sunucu kurallarina Uymadiginiz Tespit edilmiStir. 2 saat Banlisiniz! 12ASKB13OT  0,4 Özel Koruma Sistemi  System  Security
      }

yukaridaki Komut bir irc.server mIRC Koruma Botudur !at nick Yazildiginda 10 Sn.sonra Nicke Kline Atiliyor. Ama isin Kötu Tarafi Bunu Userlerde !at nick yaptimi Bot Atiyor Anliyacaginiz herkez bir Birini Atiyor Ben Sadece Admin Operlerin Bunu Kullanabilmesini istiyorum Baska Ne Eklersem userler Bu Komutu KUllanamazlar Varsa Bilen  Yardimci Olsun Lutfen

:Söz Büyugun Su Kücugun: itaat Etki Gün Gelir Baskalarida Sana itaat Saygili Olsunlar : http://www.Askyeli.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

if isim = @*

....

else ignore...

Yazdıgın dıl konusunda bı fıkrım olsa idi daha cok yardımcı olabılırdım... 

Ama yazanın nickindeki @ yada + işaretini kontrol edersen rahat olur diye düşünüyorum ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASKYELi
    ASKYELi's avatar
    Erkek
    Saol Hocaya Ama Kafaya Taktim Bunu Ben Ayni Anda Yetkisi Olmayan Userlerde Kullaninca POkunu cikariyorlar Anliyacagin Elbete Cikacak Yol Göstercek Birileri. Tesekur Yinede Agam.

:Söz Büyugun Su Kücugun: itaat Etki Gün Gelir Baskalarida Sana itaat Saygili Olsunlar : http://www.Askyeli.net
Toplam Hit: 13263 Toplam Mesaj: 3