KANAL NİCK ÇALIMI GARANTİSİ YOK
-
Artık kanal ve nicklerin komutla kolayla alınmadığını biliyoruz.Şöle bir yöntem var denemenizde fayda var. Garanti veremem ama ben doruk nette 4 nick ve 4 kanaL çaldım... nickim aynı mCvAtAn yani . çaldığım kanallar : #otis #hacked #irchacker #çan #mit çaldığım nickler : NortH_STar kumanina asiret ve LoveBoy
direkt konuya girmek gerekirse kurbanla 2-3 yada 1 hafta seviyeli ve inandırıcı bir muhabbet edin... bu kurbanın mail adresinin sormanız ve vermesi için yeterli güveni sağlar ve mail adresini patlatın bunu burada açıklama gereği duymuyorum zaten konu mail hack değiL bunu size bırakıyorum.maili alınca kırmak size kalmış. kurbana gidin ve onun mailini çaldığınızı ama sadece deneme yaptığınızı söleyin geri vereceğinizi ve eski şifresinin ne olduğunu sorun %80 sölüyorlar mail adresine eski şifresini yapıcam deyin. sölediği şifre %98 kanal ve nickinin şifresi ile aynıdır.
şimdi diyeceksiniz neden maili kırıpta /nickserv sendpass nick komutunu kullanmadık diye sorabilirsiniz doruk net benim ve 1-2 kişi yüzünden bu oLayı kaldırdı.. ircop kanalına girip şifremi kaybettim demenizde fayda etmiyor ancak ircopa maille ulaşabilirsiniz... dediğim gibi kabiliyet ve strateji üzerine kurulu bir olay garantisi yok ama işe yarayacağını sanıyorum deneyin bişi kaybetmessiniz -
Mcvatan Güzel bir taktik tebrikler...
-
sen bu genç hackerı dinleme
-
çok güldüm walla...adama direkt şifrelri sorsan daha ii bence...
-
oLme eSSeyim yaz geLsin ...

-
sadece aptallarin sifresi calinir bu yola
hangi akli ba$inda insan butun sifrelerini ayni tutar? -
paylaşımın için teskkürler
-
wala ne dıyım kek cok ama keklerde ıse yaramaz lar dır onalrın passwd lerı yaramaz daha ıyılerı gerek benceeeeee...........
Toplam Hit: 14571 Toplam Mesaj: 8