KANAL NİCK ÇALIMI GARANTİSİ YOK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcVatan
    mcVatan's avatar
    Erkek
    Artık kanal ve nicklerin komutla kolayla alınmadığını biliyoruz.Şöle bir yöntem var denemenizde fayda var. Garanti veremem ama ben doruk nette 4 nick ve 4 kanaL çaldım... nickim aynı mCvAtAn yani . çaldığım kanallar : #otis #hacked #irchacker #çan #mit çaldığım nickler : NortH_STar kumanina asiret ve LoveBoy

direkt konuya girmek gerekirse kurbanla 2-3 yada 1 hafta seviyeli ve inandırıcı bir muhabbet edin... bu kurbanın mail adresinin sormanız ve vermesi için yeterli güveni sağlar ve mail adresini patlatın bunu burada açıklama gereği duymuyorum zaten konu mail hack değiL bunu size bırakıyorum.maili alınca kırmak size kalmış. kurbana gidin ve onun mailini çaldığınızı ama sadece deneme yaptığınızı söleyin geri vereceğinizi ve eski şifresinin ne olduğunu sorun %80 sölüyorlar mail adresine eski şifresini yapıcam deyin. sölediği şifre %98 kanal ve nickinin şifresi ile aynıdır.
    şimdi diyeceksiniz neden maili kırıpta /nickserv sendpass nick komutunu kullanmadık diye sorabilirsiniz doruk net benim ve 1-2 kişi yüzünden bu oLayı kaldırdı.. ircop kanalına girip şifremi kaybettim demenizde fayda etmiyor ancak ircopa maille ulaşabilirsiniz... dediğim gibi kabiliyet ve strateji üzerine kurulu bir olay garantisi yok ama işe yarayacağını sanıyorum deneyin bişi kaybetmessiniz

güneş doğdu derken birde baktım karanlıklar çökmüş şehrin üstüne buralarda ayaz var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GenC_HaCKeR
    GenC_HaCKeR's avatar
    Erkek
    Mcvatan Güzel bir taktik tebrikler...

Bigi paylaştıkça artarmıs ben bu lafı diyenin teee .... paylaştıkça azıtılıyor GenC_HaCKeR yok öldü!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    last_wolf
    last_wolf's avatar
    Erkek
    sen bu genç hackerı dinleme

Düşman,pusuda güzel Dost ayakta Ay, yıldızla güzel Birde Bayrakta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mystexe
    mystexe's avatar
    Erkek
    çok güldüm walla...adama direkt şifrelri sorsan daha ii bence...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Endorze
    Endorze's avatar
    Erkek

oLme eSSeyim yaz geLsin ...  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sadece aptallarin sifresi calinir bu yola

hangi akli ba$inda insan butun sifrelerini ayni tutar?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_ProbleM
    No_ProbleM's avatar
    Erkek

paylaşımın için teskkürler

hile ile iş yapan,minnet için can verir,namusa hürmet eden,NESLİNE ŞEREF VERİR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bRutaL
    bRutaL's avatar
    Erkek
     wala ne dıyım kek cok ama keklerde ıse yaramaz lar dır onalrın passwd lerı yaramaz daha ıyılerı gerek benceeeeee...........

kimse bılmez ama o hep ıcımızde
Toplam Hit: 14571 Toplam Mesaj: 8