Kandil"E Hava Operasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
      Irak’ın kuzeyinde Kandil Dağının Irak tarafında kalan kesimlerinde tespit edilen PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait hedefler, Türk Hava Kuvvetleri uçakları tarafından 01 Mayıs 2008 günü saat 23:30’dan itibaren icra edilen kapsamlı ve etkili bir hava harekatı ile ateş altına alınmıştır.

Gece saatlerinde icra edilen harekat esnasında en gelişmiş hedef tespit ve atış kontrol sistemleri kullanılmış ve terör örgütüne ait olduğu doğrulanmış hedefler tam isabetle vurulmuştur.

Harekatın icrasında zaman ve mekan bakımından baskın sağlanması, PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne önemli bir darbe daha vurulmasına imkan vermiştir.

Hava harekatında toplam 43 hedef ateş altına alınmıştır. Bu kapsamda, vurulan tesislerde bulundukları istihbarat kaynaklarınca teyit edilen çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken; terör örgütüne ait 29 barınak, 5 mağara, 5 malzeme deposu, 3 kontrol noktası ve bir haberleşme noktası kullanılamayacak şekilde tahrip edilmiştir.

Terörle mücadele kapsamında icra edilen operasyonlar, askeri gereklere göre yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

tsk.mil.tr 

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    bende biraz önce haberlerde duydum helal olsun tskya inş kökünü kazıycaz bu şerefsizlerinn :@@

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Ellerin dert görmesin TSK vur beah

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    kaç köpek gebermiştir simdi sevindim bak

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj