Kandıra Cebeci Ulaşım Ve Sorular, Alternatif
-
Merhabalar,
Birazdan Gebzeden Cebeciye Doğru 3 günlük için gitmeyi düşünüyorum 2 kişiyiz. Sanırım yeni hatlar açıldı körfezden.
Sormak istediğim orada kalacağımız pansiyoun veya alternatif neler olabilir. Giden orada uzunca kalan veya yakında olan var mı?
Ek olarak illa cebeci gibi bir dayatmamız yok 3 bugün dahil pazar akşamına kadar kafa dinlemeye nereye gidebiliriz.
-
pazartesi bende gidecem köye. cebeciye yakın. genelde pansiyonlar vardır orda. bulursunuz bi tane.
-
sanane bunu yazdı
pazartesi bende gidecem köye. cebeciye yakın. genelde pansiyonlar vardır orda. bulursunuz bi tane.
Abi ortalama ücretleri nedir. Sanirim bu aksam 21:00 gibi orada oluruz. Rahat ca pansiyon bulabilirmiyiz?
-
Valla ben hiç kalmadım köyde ev olunca :-)
istersen bi sorayım.
-
Pansiyon değilde direk ev kiralayanlar vardı en azından ben kiralanmış bir evde kaldım apart gibi.
servis var direk kandıradan servis dediğim dolmuş gibi birşey. Bim var Migros var rahat rahat alışveriş yapabilirsin deniz güzel gece pek birşey yok
Mr_Dark tarafından 09/Eyl/16 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
1. pansiyon var (az pahalıdır)
2. kiralık evler var . arar san ucuzlarını bulabilirsin . 80-90tl altı zor . (fiyat bilmiyorum oyle soledim )
3.kerpe kefken -kumcağızda şu anda günlük kiralık daireler 70-150tl arası. denize yakınlık temizlik vs göre değişir. (cebeciden önceki koyların fiyatı budur. gecelik daire fiyatları )
4.800c var körfezden kalkan cebeciye kadar gidiyor . http://www.kocaeli.bel.tr/icerik/kandira-sahillerine-konforlu-ulasim/36/35957
5. uzun yollu ulaşım. gebze izmit arabalarına bin. izmit terminalinden gürkan die bi firma var bir tek kandıra otobüse bin . kandıra terminalden cebeci minübüsü var ona bin. sanırım şu anda gece 9 en son araba bilemedin 10 (22:00) dur.
6. kumcağız sahili daha güzeldir . ama kumcağızda hiç bişey yok mq yerinde aç bile kalırsın :S sezon dışı köpekler saldırabilir. oyüzden zikteret kumcağızı.
7. cebeci iyidir . alternatifi kerpe olabilir. adam gibi içk içebilceğin yer yemeklik yer var. cebeciye gitmezzseniz kerpeye gidin.
NOT= KESİNLİKLE NAKİTLE GİDİN ORALARDA ATM YOK .olanda çalışmaz. (kerpe kumcağız kefken için) garanti var. oda çalışmaz.
samaccc tarafından 09/Eyl/16 18:48 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdı
1. pansiyon var (az pahalıdır)
2. kiralık evler var . arar san ucuzlarını bulabilirsin . 80-90tl altı zor . (fiyat bilmiyorum oyle soledim )
3.kerpe kefken -kumcağızda şu anda günlük kiralık daireler 70-150tl arası. denize yakınlık temizlik vs göre değişir. (cebeciden önceki koyların fiyatı budur. gecelik daire fiyatları )
4.800c var körfezden kalkan cebeciye kadar gidiyor . http://www.kocaeli.bel.tr/icerik/kandira-sahillerine-konforlu-ulasim/36/35957
5. uzun yollu ulaşım. gebze izmit arabalarına bin. izmit terminalinden gürkan die bi firma var bir tek kandıra otobüse bin . kandıra terminalden cebeci minübüsü var ona bin. sanırım şu anda gece 9 en son araba bilemedin 10 (22:00) dur.
6. kumcağız sahili daha güzeldir . ama kumcağızda hiç bişey yok mq yerinde aç bile kalırsın :S sezon dışı köpekler saldırabilir. oyüzden zikteret kumcağızı.
7. cebeci iyidir . alternatifi kerpe olabilir. adam gibi içk içebilceğin yer yemeklik yer var. cebeciye gitmezzseniz kerpeye gidin.
NOT= KESİNLİKLE NAKİTLE GİDİN ORALARDA ATM YOK .olanda çalışmaz. (kerpe kumcağız kefken için) garanti var. oda çalışmaz.
Hacim çok sağol ☺
kamp cebeci ulaşım pansiyon konaklama cebeciye nasıl gidilir cebeci nasıl bir yer kandıraya pansiyonları