Kankamı Sevgilimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaslar sizce en değerlisi hangisidir kanka dediğiniz can ciğer kuzu sarması arkadaşınızmı yoksa sevdiğiniz ugruna dunyaları verebileceğiniz sevgilim?

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

kanka ayağı göt ayağı die bir laf geldi aklıma bu zamanda kanka bulmak cok zor 77 yüzlü cıkıyolar amk :D 1.sevgili 2.dost ;)

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Kanka nedir asıl amk ya. Çok itici. Birinin bana kanka demesi isteyeceğim en son şeydir. Çok fazla samimiyetsiz

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:
    -----------------------------

Kanka nedir asıl amk ya. Çok itici. Birinin bana kanka demesi isteyeceğim en son şeydir. Çok fazla samimiyetsiz

-----------------------------

dost dıyelım o zaman dostum bu kadar asabı olma :) dost derız senın ıcın olur bıter :)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 741 Toplam Mesaj: 4