folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kanvas( Led Işıklı) Tablo Satışı

Kanvas( Led Işıklı) Tablo Satışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Selam müridcanlar ben Antalya'da yaşıyorum..Eniştem Mersin'de uzun yıllar tekstil baskı işleri ile uğraştı ve şimdi Kanvas(led ışıklı) tablo işine girdi.Mersin'de kendisi toptan verdiği bir ekip var.Onlara 12-15 arası veriyor ve oda ortalama 25 tl ye satıyor.Bende bu işi Antalya'da devam ettirmek istiyorum.Fiyatlara baktım Antalya'da ortalama 30 lira civarında gidiyor.Facebook vb sosyal medyada ,gittigidiyor,sahibinden.com gibi yerlerde de satmayı planlıyorum.Bunlardan ziyade nasıl bir yol izleyebiirim ? Yollarda satsam belediye sıkıntı yapabilir.

http://www.dekorstore.net/wp-content/uploads/2014/10/led-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-kanvas-tablo.jpg

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay önce 10 15 liraya satıyorlardı kartal meydanda. Tabi yanlış hatırlamıyorsam. Hatta bende dedim gireyim bu işe diye önünden geçerken :)

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Hocam yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay önce 10 15 liraya satıyorlardı kartal meydanda. Tabi yanlış hatırlamıyorsam. Hatta bende dedim gireyim bu işe diye önünden geçerken :)

30*20 15 tl nette :)) ama hocam onlar çk küçük.Benm ilgilendiğim 40*60 gibi yada daha yakın ölçütler.Onlarda 30 tl dn başlıyor nette.Valla kafamı sarmadı değil aslında.Eniştemden 12 liraya alsam 25 e satsam kötü rakam değil.günde 4 tane satsan 50 lt net kar payın olur.Ama bence asıl iş özel tasarım tablolarla bitiyor.Aile resmi,kendi arabasını çektirip satanların resmi gibi..O zaman 50 liradan başlıyor nette

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkeles84
    mkeles84's avatar
    Erkek

Peki kargo olayını nasıl düşünüyorsunuz gördüğüm kadarıyla hassa bir şey bu tablo. Hem ebatları dolayısıyla fazla ücret hem de Kargoda kırıldı yok çizildi muhabbetleri olmasın. Yoksa fikir iyi, maliyet güzel. Hemen bir domain alınabilir. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    mkeles84 bunu yazdı

Peki kargo olayını nasıl düşünüyorsunuz gördüğüm kadarıyla hassa bir şey bu tablo. Hem ebatları dolayısıyla fazla ücret hem de Kargoda kırıldı yok çizildi muhabbetleri olmasın. Yoksa fikir iyi, maliyet güzel. Hemen bir domain alınabilir. 

Hocam aslında çok hassas sayılmaz.Resim kumaş üzerine basılıyor ledleri sıcak slikon ile tutturabilirim.Dış kısmına koruma olarak beyaz eşyalarda kullanılan patlayan poşet gibi şeylerden srabilirim.Benim ilk hedefim bulunduğum şehirde satmak..Mersin'de özel ambalajlara topluca paketleyerek tek seferde otobüsle getirilebilir.Bu örnekleri çoğaltabilirim aslında.Led üzerinden başlar büyük tablolar vb şeyler yapabilirim..İmkan var alt yapı var fikir gerekiyor o kadar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

hocam güzelmiş tablo :D bende sorayım bari bir mersinli olarak enişten perakende olarak satıyor mu uygun fiyatlı olarak :)

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı

hocam güzelmiş tablo :D bende sorayım bari bir mersinli olarak enişten perakende olarak satıyor mu uygun fiyatlı olarak :)

Resimi internetten (ç)aldım :D  ama bu şekilde..Sana uygun fiyata yaptırırz tabiyki hocam..İstediğin özel resim varsa onuda bastırabiliriz ben konusurum.Mersin Tarsus'da oturuyor eniştem ama mersinede gönderebilir hiç problem yok :)

Toplam Hit: 1408 Toplam Mesaj: 7
led ışık