Kapagı Açılmamış Kolanın İçinden Sinek Cıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SubZ3rr0
    SubZ3rr0's avatar
    Erkek

[IMG]http://img.mynet.com/ha3/c/cola_sinek.jpg[/IMG]

MERSİN (İHA) - Mersin’de marketten aldığı kolanın içerisinde sinek olduğunu gören vatandaş şaşkına döndü. İlgili firmayı arayarak durumu bildiren şahısa, firma yetkilileri bir yıllık kola ihtiyacını karşılamayı teklif ederken, teklifi reddeden şahıs tazminat davası açmaya hazırlanıyor.
    Mersin’de özel bir şirkette yöneticilik yapan Serdar Sertçelik, bir süre önce marketten aldığı kolayı tam açmak üzereyken, içinde sallanan sineği gördü. Halk arasında ‘kara sinek’ olarak bilinen sineği görünce, kapağı açmaktan vazgeçen Sertçelik, durumu ilgili firmaya bildirdi.
    Sertçelik ile görüşerek, kolayı kendilerine vermesini isteyen firma yetkilileri, bunun karşılığında şahısın bir yıllık kola ihtiyacını karşılamayı teklif etti. Teklifi komik bulduğunu belirten Serdar Sertçelik ise, mahkemeye başvurarak bilirkişi raporu ile kolanın kapağının açılmadığını ve içerisinde sinek bulunduğunu kanıtladığını söyledi.

“Eğer ben o kolayı bilmeden içseydim, belki de çeşitli hastalıklar bulaşacaktı” diyen Sertçelik, “İlgili firmanın bu riske karşı bir yıllık kola ihtiyacımı karşılamak
    istemeleri komik bir durum. Ben de tazminat davası açmaya hazırlanıyorum. Vatandaşlardan da bundan sonra aldıkları ürünlerin içerisine dikkatli bir şekilde bakmalarını öneriyorum” diye konuştu.

kaynak  http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=A250807C&date=25Agustos2007

Ya Adam Gibi Yada Cek Git
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    ulan bi kerede bize denk gelsede yolumuzu bulsak ya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

bundan sora kola alırken içine bakmak lazım bakarsın bizde bitane buluruz.. ne güzel olur valla bakkalda dolanırken tek tek içine bak sinek varsa al :D

bizim okulda bi kız sakıpağa yoğurdunun üstündeki yazılarda yazım hatası bulmuş  1923'ten beri olması lazımmış   1923'den beri yazıyomuş...mail atmış  kız..okula tebrik mesajı yollamışlar bide bi yıllık ayran ihtiyacını karşılıcaklarmış...

bnm öle olcak sabah akşam ayran içip batırırım o şirketi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

şu olipsin naneli-çileklisi çıkmıştı ya hani. o aralar ben birkaç kere naneli olips almıştım. dışı normal sadece naneliydi ama içindeki o toz naneli-çilekliydi. keşke şikayet etseydim:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
Toplam Hit: 1318 Toplam Mesaj: 4