Kapanan Hattı Açtırma ?
-
Selamlar, uzun zamandır sadece whatsapp ve benzeri uygulamalarda kullandığım hattımı geçenlerde telefona taktığımda sinyal gelmedi azıcık araştırdım ancak sanırım uzun zamandır yükleme yapmadığım için hat kullanıma kapanmış bugün Turkcell bayii sine gittimde aynı hattı almam için benden 46 lira para istediler ya arkadaş zaten normal hat nekadar ki ? Benim sorum internette bazı yerlerde eğer yükleme yaparsam hat açılır diyenler var. Üstüne zamanında bu hattı ben vodafone dan geçiş yaptırmıştım gidip vodafone dan bu numarayı almak istediğimi söylesem alabilirmiyim ? yada zamanında turkcell e geçiş yaptığı için direk turkcell den mi almam gerekiyor. Bana hattan daha çok o numara lazım çünkü diğer programları silip yeniden kurdum ama numara olmadığı için kullanamıyorum dostlar. Anlayacağınız olay baya karışık.
Olay bundan ibaret turkcell bayiisinde yada herhangi bir gsm merkezinde çalışan varmıdır bu işe bir ele atabilecek ?
-
Maalesef o parayı vermek zorundasın hocam kurtuluşu yok.
-
Mustafa bunu yazdı
Maalesef o parayı vermek zorundasın hocam kurtuluşu yok.
Ya dostum vereceğiz el mahkumda ben pek inanmıyorum bu işe bayii ye gidiyorum biri diyor faturalıya taşıyalım biri diyor şunu yapalım arkadaş bana numara lazım o yüzden çalışan adamlarıda suçlamıyorum onlarda prim alıyorlar neticede ama bende keriz değilim direk kazıklanayım.
-
Kapanan ve tekrardan geri açılan hatlar sıfır hat gibi işlem görüyor.O parayı devlet vergi olarak alıyor diye biliyorum.Eleman tutupta cebine atıcak değil ya ? İstersen fiş alırsın.
-
Aynen hoca 50 lira veriyorsun.Benim hat kapanmış 6 ay kontor yüklemediğim için sonra 50 lira verip aynı numarayı geri aldım.
İnsanların kanını emmeye doymayan turkcell elinden geldiğince fazla sikmeye çalışıyor insanları.Avrupada da gidiyon hat alıyon domates alır gibi 3 lira verip alıyorsun.Zaten aldığın hattıda kullandıkça onlar kazanacak hattı açmak için 50 lira nedir amk.
Bizimkiler sikmeye alışmış millet ses çıkarmadıkçada devam ederler.
-
İnaktif olan hat 1 sene boyunca sizin adınıza saklanır.1 sene boyunca ne oldu la bizim hat diye sormazsanız numaranız tekrardan satışa sunulur.Ek olarak sadece Turkcell değil, diğer operatörlerde alıyor bu ücreti.