Kapanan Hotfile Hesabını Açtırabilen Oldu Mu
-
Günlerdir mail atıyorum ama cevap yok.Kapanan hesabınızı açtırabildiniz mi ?
-
ben 2 sene önce 2 defa kapanan 1 defa silinen hesabımı açtırmıştım :D
her gidi günler hey
sonra bıraktık bu işleri tabi :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
her gidi günler hey
-----------------------------Hocam taktik nedir ? Nasıl bir yol izlemem lazım..GÖzünü sevim hayat memat meselesi.. 1,5 senelik hesabım kapatıldı yaw.. Çöktüm resmen.
-
evet banlıyor hotfile telif hakkından dolayı hiç ugraşılmaz o amq sitesiyle girmiyorum bile açdırmamazssın hocam mail at ama genede :D
-
Hergün aynı mail'i 10 kez atıyorum.Bir sonraki gün farklı bir mail yazıp bütün gün onu atıyorum.
-
CyberAngel bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
her gidi günler hey
-----------------------------Hocam taktik nedir ? Nasıl bir yol izlemem lazım..GÖzünü sevim hayat memat meselesi.. 1,5 senelik hesabım kapatıldı yaw.. Çöktüm resmen.
-----------------------------tarzanca imngilizcemle baya bi sövdüm sonra olmaz felan dedi sizi dava edecem dedim ama sonuncu açışlarında bir daha açılmaz felan diyodu :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
her gidi günler hey
-----------------------------tarzanca imngilizcemle baya bi sövdüm sonra olmaz felan dedi sizi dava edecem dedim ama sonuncu açışlarında bir daha açılmaz felan diyodu :D
-----------------------------eywallah bende hergün farklı mailler atıyorum.Bir umutur beni yaşatan :D