Kapanan Vodafone Hattınızı Açtırabilirsiniz...
-
Merhaba arkadaşlar...
Bugün vodefone hattıma kapanmasın diye kontör yükletecektim. Kız hattınızın iptal edildiğini söyledi. Daha var diye biliyordum bende. İçindede kullanmadığım 118 kontör vardı.
Gitti hat dedim. Kız isterseniz 13 TL karşılığı açabiliyoruz demez mi.!!!
Ciddimisiniz dedim? Evet dedi.
Hemen lütfen diyerek hattı tekrar aynı numaram ile o dakika tekrar açtırdım. Kız, önceki kontörlerinize yazık oldu dedi :) Bende yemişim önceki kontörleri hattı geri alabildim ya. Bu bana yeter dedim.
Son olarakta aradan 1 yıl geçse bile kapanan hattımızı açtırabiliyormuyuz dedim? Onada evet yanıtı aldım.
Gerçekten harika bir uygulama diyerek teşekkür ettim.
Son olarak kapanan vodafone hatlarınızı 13 TL karşılığı açtırabilirsiniz. Sizden sadece kimliğinizi istiyorlar.
Bilgilendirme amaçlı yazdım bu yazıyı.
Belki aramızda benim gibi bilmeyenler ve bugün öğrenecekler olur.
-
yazık olmuş :)
aynı şekil hattı kapanan bir tanıdığımdan 20 küsür tl talep etmişlerdi. siz nasıl firmasınız yapmanız gereken birşey için para mı istiyorsunuz vs. üstüne gidince yetkili birini vermişler telefona. herhangi bir ücret almadan açmışlardı :D
-
Turkcell içinde aynı kıyağı yaparlarmı acep?
geçen yıl kapanan 532 2xx serisi bi hattım var piyasası iyi gidiyo bi arayım yarın karıyıda inşallah açar vodafone açıyo bak derim kabul etmezse pazarlığı kızıştırırım.:) olmadı sosyal mühendislik açık hatları 2 kere üstüme geçirmişliğim var bu yöntemle:)