Kapanma Vs.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

arkadaşlar bundan 2.5 3 ay önce cbox pandera serisinden u222 model pc kasa aldım

ilk kasayı monitöre bağlayıp mause vs bağladım pc açtım windows açıldı hoş geldiniz vs pat bi mavi ekran çıktı pc kapandı kasadan pıt diye ses geldi sonra res atmışım gibi yeniden pc açıldı ben herhalde ilk açılışa verdim bişe olmaz dedim sonra oyun açtım pat yine mavi ekran

allah allah bune böle

geçötim bu sefer indirdim mozillayı internet takılam dedim bu sefer mozilla çöktü habercisi ne yapsamda etsemde hep çıkıyor mozillayı açıom kapanıo çöktü habercisi çıkıo

bende vazgeçtim explorer takılmaya başladım sonra opera indirdim bazı sitelere girince goglede bazı şeyleri yazınca hata raporu vermeye başladı ve bu halen devam eden sorun ve bu mavi ekran çıkıp kapanması da mavi ekranda çıkıp yazanlarıda okuyamıyorum hemen kapanıyor  bazen operada gezerken hiç bişe yokken kapanıyor opera sonra oyundayken masaüstüne atıyor aldığım yere götürdüm adamlar formatlıyıp kasayı elime verdiler :D bi bok anlamadım  bu durumu cbox a bildirdim adamlar işletim sistemini silin driver yüklemeden deneyin diyor ayrıyeten kasada linux olduğu yazıyor ama bende yüklü olan win xp ben hatanın bundan olacağını düşünüyorum sizce nedir bişeler öneriin bu şerefsiz aldığım yer linuxu silip boktan bi xp mi yüklemişler bilmiyorum alam kasayı sokammı aldığım yere

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

o kadar kişi bakmış bi cevap yok edit yapamıyorum diğer mesajı opera hata verio

neyse ben cbox a baktım tüm pcler linux kurulu ve hepsinin yanında linux cd verio pardus 2008

ben şimdi aldığım yere aq koyimmi koymiyimmi 

bi yardım

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    mavi ekran hatası ramlerden de kaynaklanabilir dicem ama donanımsal bişi deil galiba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Bİ dene istersen..

Anlamsız hata mesajlarına kesin çözüm.

PC çöktüğünde ekrana gelen "0×0BJS00341110B12" gibi hata mesajlarından sıkılanlara özel bir araç.

Windows yüklü bilgisayarların beklenmedik zamanlarda çökmesi ve özellikle de hiç sevilmeyen mavi ekran hatasına yol açması yıllar boyu sayısız bilgisayar
    kullanıcısının sorunu olmuştur. Hatta görünen o ki Windows 7 de bile eski dostumuz mavi ekran hatasından tam olarak kurtulmuş değiliz. Bu gibi beklenmedik çökmelerin yol açtığı en büyük sorun üzerinde çalıştığınız her şeyi kaybetmenizin yanı sıra, sorunun kaynağı hakkında fikir edinememektir. Çünkü bu hatalar genellikle size hatanın kaynağı olarak "0×0BJS00341110B12" gibi bir bellek adresi veya "nvlddmkm.sys" gibi bir sistem dosyasını gösterir ama sorunun kaynağını tam olarak açıklamaz.

WhoCrashed adlı ufak ve ücretsiz bir program ise bu gizemi çözmenize yardımcı olabiliyor. Program bilgisayarınızın beklenmedik çökmelerini bir kayıt dosyasına kaydediyor ve Windows'un gösterdiği hata mesajının asıl kaynağını da belirtebiliyor. Böylece örneğin sorun bir donanım sürücüsü ile ilgiliyse üreticinin internet sitesinden yeni sürümünü indirerek sorununuzu çözebiliyorsunuz.

http://www.resplendence.com/download/whocrashedSetup.exe

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 4