Kapatılan Facebook Hesabı
-
Müridler,
dün geceden beri facebook'a girmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum.
Hesap Kapatıldı
-
fake hesap dıyemı kapatmişlar.. alacagını sanmıyorum hıc ugrasma.
-
evet hocam, fake hesap diyor. ben bu hesabı 2008'den beri kullanıyordum. bir sürü arkadaşım ve albümüm vardı, hemen hemen her gün de giriyordum facebook hesabıma. ne diye kapattılar anlayamadım :/
yok mudur bi yolu çaresi yaw ? :(
-
Facebooka mesaj at. Sana belli sorular sorucaklar, hesabin gercekligi hakkinda bilgi istiycekler. Hatta kimlik istediklerini bile duydum. Ondan sonra tekrar acicaklar hesabini.
-
hmm biraz kurcalayayım bakalım. peki geri alabilme olasılığım nedir? hiç var mı çevrenizde aynısı başına gelen tanıdığınız falan?
-
hocam benim hesabıda gecen kapattılar disabled@facebook.com adresine mail attım bana geri döndüklerine göre ne olursa olsun açmoyplarmış.yani kapatılan hesap zaten bilgiler anında siliniyomuş isteselerde açamıyolar.tabi mark zuckerberg'i tanıyosan bişey yapabilirler.şaka biyana yeni hesap açman gerekiyo yada sittiret eskiden facebookmu vardı
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------
hocam benim hesabıda gecen kapattılar disabled@facebook.com adresine mail attım bana geri döndüklerine göre ne olursa olsun açmoyplarmış.yani kapatılan hesap zaten bilgiler anında siliniyomuş isteselerde açamıyolar.tabi mark zuckerberg'i tanıyosan bişey yapabilirler.şaka biyana yeni hesap açman gerekiyo yada sittiret eskiden facebookmu vardı
-----------------------------hmm benim bildiğim facebook veritabanına aldığı hiçbir bilgiyi hiçbir şekilde silmiyor. yani insanlar kendilerini bir bakıma fişlemiş oluyorlar. ama dediğin gibiyse benim fişlenme durumum kalmadı :)
disabled@facebook.com'a ben de mail attım, bilmem bilmem ne kimliği istiyoruz, baba adı ve kişisel bilgilerinizi kaldırın vs vs diyorlar. yıldız teknik üniversitesi networkündeydim, orasının kimliğini scan edip gönderdim hatta. bakalım ne olacak bekliyoruz. sana ne zaman dönüş yapmışlardı
-
coLdPriNCe bunu yazdı:
-----------------------------ameros bunu yazdı:
-----------------------------hmm benim bildiğim facebook veritabanına aldığı hiçbir bilgiyi hiçbir şekilde silmiyor. yani insanlar kendilerini bir bakıma fişlemiş oluyorlar. ama dediğin gibiyse benim fişlenme durumum kalmadı :)
disabled@facebook.com'a ben de mail attım, bilmem bilmem ne kimliği istiyoruz, baba adı ve kişisel bilgilerinizi kaldırın vs vs diyorlar. yıldız teknik üniversitesi networkündeydim, orasının kimliğini scan edip gönderdim hatta. bakalım ne olacak bekliyoruz. sana ne zaman dönüş yapmışlardı
-----------------------------hocam ben bana atılan maile göre söylüyorum verileri sildiklerini.ben maili attım aynı gün dönüş yaptılar.yaklaşık 6-7 saat sonra
-
ameros bunu yazdı:
coLdPriNCe bunu yazdı:
-----------------------------ameros bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben bana atılan maile göre söylüyorum verileri sildiklerini.ben maili attım aynı gün dönüş yaptılar.yaklaşık 6-7 saat sonra
-----------------------------benim 1 günden fazla oluyor dönen yok :/ bana otomatik gelen mailde hesabımın gerçekten bana ait olup olmadığını kontrol edeceklerini ve değerlendirme yapacaklarını yazıyorlar ki heralde burdan geri alabilme ihtimalim az da olsa var diye umuyorum. neyse bekleyip görücez artık, çok teşekkür ederim ilgin için :)
-
Konuyu uplamış oluyorum ama ihtiyaç duyan müridlere emsal teşkil etmesi için yazıyorum.
hesabımı geri aldım. disabled@facebook.com adresine mail attım, benden kimlik bilgisi falan istediler. kimlikte de sadece ad soyad ve doğum tarihi açık olacak şekilde diğer bütün alanların üstünü kapattım. bu tc kimliği olmasa da olur, ben öğrenci kimliğimi tarayıp yolladım. hem bulunduğum network için hem de hesabın bana ait olduğunu göstermek için.
işin özü hesaplar geri alınıyor ama sağlam şekilde ispatlamanız gerekiyor gerçek olduğunuzu :)
-
Arkadaşların dediği gibi hesapların geri alınabilir. Hesabının yedeğini indirseydin fotoğrafları her türlü geri alırdın :) Bunu da aklından çıkarma mutlaka yedeğini al :) Facebook sunucudan kesinlikle silmiyor fotoğafları.