Kapımdan Araba Geçti
-
Bir kaza sahnesi yapmayı düşünüyorum onda kullanıcğım arabayla test amaçlı böyle bi video yaptım ,
http://www.youtube.com/watch?v=sVs-1F2sAFs -
gölgelendirme vs.. derken baya bi yolu var onun :D
-
enee ne güzel olmuş la benide mercedesin koltuğunda şettirsene kardeş :D böyle yüzümden ibreye doğru dönsün kamera ibre 320 falan olsun :D :| hep hayal hep hayal hayatın amk! :(
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
enee ne güzel olmuş la benide mercedesin koltuğunda şettirsene kardeş :D böyle yüzümden ibreye doğru dönsün kamera ibre 320 falan olsun :D :| hep hayal hep hayal hayatın amk! :(
Koptum lann :D -
farları kapat
-
degree bunu yazdı:
farları kapat
-----------------------------aynı fikirdeyim
-
farları kapatmaktan ziyade ışıkları biraz daha içeri yerleştirebilirsin. önü ayrdınlatsa daha iyi
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------(enee ne güzel olmuş la benide mercedesin koltuğunda şettirsene kardeş) abicim bu nasıl bir cümle kurmaktır böyle :D
-
artım karanlık araba ışıl ışıl :) dün haxballı kasan zımbırtı bumuydu la :)
sikik bişi için oyun gitti desene :)
-
Bu test videosu ılık ayarları filan yok gölge yapsın diye bi tane ekledim ayarlarını yapmadım :D
asıl amacım kaza sahnesi yapmak onda kullanıcağım arabayı denedim nasık duruyo diye :D