Kapitalizm-Komünizm Tek Karede..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Letonya-Riga'da çarşıdan matruşka almıştık,Mc Donalds'a girdik bişiler atıştırmaya,masanın üstüne matruşkaları dizdik,foto çekmek gibi bir amacımız yoktu,ama bi sahne ilginçi geldi,deklanşöre bastı arkadaş,Mc Donalds'ın "M" si ile Orak-Çekicin orağı birbirine çok uydu.Anlatmak istediğim bir şey yok bu fotoda ama birbirine tezat iki simge ancak bu kadar iyi uyabilirdi sanırım

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    konuyla çok alakalı olmayabilir ama mc donalds ı görünce paylaşmak istedim. keşke herkes mcdonald burger yerine bizim dürümü kebapı yese. hamburger yemeyin demiyorum ama onuda bizim ustalardan yese. bu kriz ortamında özellikle dikkat etmek lazım. bizim ali abi siftah yapamzken elin amerikasına para akıtmayalım. kola yine alalım şahsen ben çok seviyorum ama gider bakkaldan alrım en azından karı bakkla gitsin.

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Tezat ve anlamsız bi başlık olmuş...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:
    -----------------------------
    konuyla çok alakalı olmayabilir ama mc donalds ı görünce paylaşmak istedim. keşke herkes mcdonald burger yerine bizim dürümü kebapı yese. hamburger yemeyin demiyorum ama onuda bizim ustalardan yese. bu kriz ortamında özellikle dikkat etmek lazım. bizim ali abi siftah yapamzken elin amerikasına para akıtmayalım. kola yine alalım şahsen ben çok seviyorum ama gider bakkaldan alrım en azından karı bakkla gitsin.
    -----------------------------
    piyasa mekanizması öyle işlemiyor be yawrum.

senin ali abin gibi çoğu mc donalsın da ordaki sahibi bir türk. ordan alışveriş yapmayarak onu cezalandırıyorsunuz. o sadece isim hakkını alıp taşeran firma gibi geçimini sağlıyor. amerikaya giden paralarda ordai malzemeyi amerikadan alması ile oluyor. iide senin bana yazdığın pc ne markası? yada kaçımız amerikan malı haricinde kullanıyoruz.ülke paaarına gireni almaktan çekinmeyin. işe yarayan birşey istiyorsanız tamaen boykot etmektir devlet destekli boykot ülke pazaraına sokmamak o ürünü

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

foto güzel :)

bu arada şaşırdım baya :D daha 1-2 gün önce yolcu ettigim turist bi misafirim vardı letonya-riga dan :) baya garip geldi şimdi nedense ya :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Başlık İle Fotoğraf Arası İlişkisizlik ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Kapitalizm Tek Karede. Letonya =)
Toplam Hit: 1291 Toplam Mesaj: 7