folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kapkaccılara Karsı?

Kapkaccılara Karsı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    Arkadaslar Kapkaccılara karsı bir bomba gelistirmeniz mumkunmu. Parmakları yokeden turden. Ozel kapkaccılar icin bir canta dizayni olmali. Adam giderken cepteki kumandayi cikartmali ve gumm. Hic bu kadar ciddi olmamistim. Sizde yakin ve sevdiginiz evli ve cocuk annesi bir bayani o halde gorseydiniz belki benden daha fazlasini hissederdiniz. Ama ciddiyim bence dostlar o guzel beyinlerinizi bunu icin gelistirin ve bu cantalari yapin. EMin olun alıcısı cok olucak. Millet inanın bunaldı .

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arastirirsan bunun elektrikli olanlarini legal olarak piyasada bulabilirsin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
     en iyisi yanında kelebek,çakı vs gibi şeyler buluındurmak tabi bunlar daha çok tinercilere karşı ama neyse salla
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Kardeşim kapkaççılara karşı anılacak en güzel ve tek çare nedir biliyomusunuz??? ben size söyliyim

KARDEŞİM O KAPKAÇ YAPAN ŞEREFSİZİN ELİNİ TAKSİM MEYDANINDA Bİ GÜZEL KESECEKSİN İBRETİ ALEM İÇİN 1 SAAT O ŞEKİL KALCAK BAK BAKİYİM Bİ DAHA BÖYLE ŞEYLER OLUYOMU...!!!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KralARI
    KralARI's avatar
    Erkek
    hocam o çantadan ben saba yaparım bi b*k deil ki  250 metreden patlatırsın kumandayla hemde kumanda kibrit kutusu kadar bile yaparım  çok istiyosan hallederiz yani   bana vız gelir...

kraları _________kingbee
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caos13tr
    caos13tr's avatar
    Erkek

VALLA TÜM İSTANBULDA YAŞAYANLARA ALLAH KOLAYLIK VERSİN...

Ekmek Aslanın Ağzındaysa , Sular Benim Kalbimde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    elbette mümkün bağla üstüne beş altı tane TNT, kapkaççı gördünmü yak fitili, eğer herkez böyle yaparsa emin olun ki ortada kapkaççı filam kalmas
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek

ya abi birisi demis kesicen kolunu taxim gobeginde. yemn ederim ist. li olsam we bi kapkacci gorsem hic acimam gotuturum taksime alirim elime iki tane bicak yatiririm lawugu keserim kolunu once milleti toplarim basima keserim kolunu tvler canli ceksin obur bicagida bogazima dayarim hani yaklasmain kendimide keserim diye. o lawugun kolunu kesip kan kaybindan geberene kadar orda beklerim ne zaman oldu geberdi gider teslim olurum babalar gibi yatar cikarim! ibret budur iste! belki polat alemdar gibide serbest kalirim :) bi pisligi ortadan kaldirdim diye..

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KralARI
    KralARI's avatar
    Erkek
    athzai.  hocam ne fitil ne  tnt si ya uzaktan kumandalı diom uzaktan kumandalı çantanın içinde olcak  herif koşarken buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

kraları _________kingbee
Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 9